Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-07-2022, 19:33:02

Gość 2022-07-13 00:37:13
Hej. Długo nie pisałam bo się działo.bylam w Krakowie na konsultacji dostałam list aby jechac do krajowego konsultanta. Jestem umówiona na 21.07
A teraz źle wiadomosci. Jestem w szpitalu jak już pisałam bo wycieka mi płyn mózgowo rdzeniowy. Wczoraj miałam operacje opony twardej i nie uwierzycie;(...wstaje rano i jak było tak jest płyn nadal wycieka. Mają jutro zobaczyć co dalej najprawdopodobniej kolejna operacja. Jestem załamana. Zrobili mi rezonans na ktorym pozostałości po guzie nadal się wzmacniają czyli został i to z komórkami. A miałam nadzieję że te macki co niby zostały to są czyste.
Ogólnie siedzę i wyje. Poradzcie grupo co robić. Szukać lekarza który usunie ta pozostałość - można tak w ogóle ? Czy protony wybija ty co zostało? Nie mówiąc o tym że jak nadal cieknie płyn i kolejna operacja to nie wiem kiedy dotrę do tego konsultacja.
Pozdrawiam was wszystkich Anka
Aniu trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki ❤️i wieże, że będzie dobrze.
Bardzo pomogło mi tu Twoje wsparcie więc teraz i ja będę wspierała Ciebie.
Sama też nadal czekam na te rezonanse głowy i kręgosłupa więc siedzę jak na szpilkach.
Trzymaj się kochana i dawaj znać jak będziesz miała chwilę.
Buziaki Julia
gość
21-07-2022, 14:49:46

Proszę być dobrej myśli. Są rzeczy na które nie mamy żadnego wpływu. Zamartwianie się nic nie pomoże.
Trzeba iść dalej do przodu, może warto skonsultowac z innym neurochirurgiem.
Pozdrawiam
Tomek
gość
24-07-2022, 09:47:29

ma ktos jakies info o Magdzie z ie?
gość
25-07-2022, 05:23:06

Dawno się Magda nie "meldowała".
gość
25-07-2022, 07:55:18

Wszyscy sie o nia martwimy...ostatnia informacja to taka że czeka na wyniki. Patrząc na jej aktywnosc na przestrzeni lat musialo sie cos stac niedobrego :(.
gość
25-07-2022, 08:30:13

Hej! Magda miała mieć rezonans chyba na początku roku i od tej pory cisza.Pamiętam że kiedyś na forum podała maila do swojego męża Filipa no ale teraz znaleźć te dane to szukać igły w stogu siana.Wszyscy martwimy sie o nią.
gość
26-07-2022, 14:38:22

miejmy nadzieje ze Magda dostała wyniki rezonansu i okazało sie ze jest tam czyściutko wiec opusciłą to forum aby troche odpocząć od mysli o chorobach. Jak sie czujecie??? W wakacje jakos mi lepiej wieksza radość z życia :)
gość
26-07-2022, 14:40:25

Ona ma wlasne zycie rodzine dzieci operacje miala 4 lata temu ilez mozna siedziec tutaj w tych katakumbach nie pociagaj nikogo za jezyk jezeli nie pisze to nie chce dluzej tegp wlec bylo i sie skonczylo taka kolej rzeczy kazdy ma prawo do wlasnego zycia
gość
02-08-2022, 09:45:07

Jestem,PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM. Fakt nie za dobrze moja dorosła córka lat 21poszla u ginekologa zrobić usg i wyszło ze ma wlokniaka do usunięcia gdy będzie rósł,po 3mc znów iść unaczynnil się wyjazd do Pl. Badanie histopatologiczne itd 10 wlukniak i 2gi w Dudku guzlisciasty łagodny N63nieokreslony guzek w piersi. Lekarz nie wyciął marginesu wiec we wrześniu musimy wracać.
Trudno jest wyobrazić sobie co my przeżywamy i nasi najbliżsi o naszej chorobie operacjach itd. Ale gdy własne dziecko zachoruje sypie się chęć na wszystko dlatego przepraszam was z całego serca ze nie pojawiam się mam mieć ja badanie dna oka jakieś króle mi dadzą i sprawdza,zbiera się trochę płynu gdzie był oponiak bóle głowy a tak to okay. W sumie myśle tylko o córeczce i chyba dobiło mnie to. Ściskam was każdego z osobna i wybaczcie mi❤️💋💕
gość
02-08-2022, 09:57:27

Zapomniałam dopisać ze M z ie.
Moje skarby jesteście,dziękuje za maila i myśli o mnie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: