Pytałam na konsylium powiedzieli że na ten rodzaj nowotworu nie ma wskazań . A jak załatwić na własną rękę te protony ?
Pozdrawiam Anka
Gość 2022-06-22 12:59:59
Pisałam do Krakowa dostałam informację że wedle zarzadzen ministra protony nie są refundowane. Aczkolwiek umówili mnie na konsultacje o będę musiała starać się o zgodę u krajowego konsultanta ds onkologii radioterapii.
Pojadę , zobaczymy. Mam na 6 lipca.mam nadzieję że dojadę no mam powikłanie worek oponowy mi nie trzyma i się płyn wylewa . Kazali czekać bo może się sklei ale z dnia na dzień coraz gorzej a nie lepiej tak więc chyba kolejna operacja :(. Pozdrawiam Anka
Gość 2022-06-22 22:24:17
Super wiadomość. Budująca :). A jak u ciebie stan zdrowia? U ciebie też został kawałek guza ? Gdzie byłaś operowana. ?.Anka
Gość 2022-06-24 14:12:38
Hejka jestem tu nowa i bardzo przerażona, odebrałam wyniki histo- Pato i czekam na konsylium co dalej ze mną zrobią 🙆😭 20 maja była operowana w Poznańskim szpitalu klinicznym na Przybyszewskiego z powodu dyskopatii lędźwiowej oraz guza kanału kręgowego ( wstępnie oscylowanie,że to nerwiak )jednak wyniki histopatologiczne wykazały wyściółczak.
Tak bardzo się boję ......
Czy ktoś jest w stanie się do tego odnieść?
GFAP ++ ODCZYN DODATNI ;
S-100 + ODCZYN SLABO DODATNI
VIMENTYNA ++ ODCZYN DODATNI
EMA - ODCZYN UJEMNY
Ki67 ++ odczyn dodatni śladowo
Co oznaczają te + i - ??
Gość 2022-06-24 14:25:15Gość 2022-06-24 14:12:38
Hejka jestem tu nowa i bardzo przerażona, odebrałam wyniki histo- Pato i czekam na konsylium co dalej ze mną zrobią 🙆😭 20 maja była operowana w Poznańskim szpitalu klinicznym na Przybyszewskiego z powodu dyskopatii lędźwiowej oraz guza kanału kręgowego ( wstępnie oscylowanie,że to nerwiak )jednak wyniki histopatologiczne wykazały wyściółczak.
GFAP ++ ODCZYN DODATNI ;
EMA - ODCZYN UJEMNY
Co oznaczają te + i - ??
Gość 2022-06-24 20:10:19A jaki procent KI?Gość 2022-06-24 14:25:15Gość 2022-06-24 14:12:38
GFAP ++ ODCZYN DODATNI ;
EMA - ODCZYN UJEMNY
Co oznaczają te + i - ??
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.