Gość 2022-05-24 15:27:02Hej, na konsultacji byłem 4listopada a operację mogłem mieć w połowie grudnia. Uzgodniłem z prof. Tabakov, że zrobimy to w połowie stycznia. Święta a przede wszystkim miałem już wykupione narty, więc chciałem jeszcze skorzystać. Nigdy nie traciłem nadziei że po operacji będzie coś nie tak ale różnie bywa. Z tego argumentu Tabakov śmiał się dosyć głośno.Gość 2022-05-23 22:35:43
Hej. Dziś zadzwonil lekarz że jednak jest problem(IV klinika Wrocław. . Pani na urlopie itd. zaproponowali połowę czerwca. Nie mogę czekać. Napisałam maile do 8 dobrych neurochirurgów z Warszawy Bydgoszczy i Lublina i oczywiście do Wrocławia dr Tabakow. Od rana będę dzwonić. Zobacze z jakim efektem. Dodam wam znać kto się w ogóle 9dezwal . Tomek długo czekałeś na przyjęcie na borowskiej?.pozdrawiam Anka z Głogowa
Ciężko jest się do niego dostać prywatnie, długie terminy, przyjmuje w Polmed Wrocław. Ja miałem dużo szczęścia bo zwolnił się termin. Dzwoń do szpitala na Borowskiej do sekretariatu neurochirurgi. Wiem że przyjmował w czwartki od 12 do 13 ale po umówieniu się. Próbuj na pewno się uda.
Tomek[/
A jak duża byla zmiana ? W jakim odcinku . Czy oprócz drętwienia nog miałeś jakieś inne objawy. Jestem przerażona tym wszystkim. Wiedziałeś odrazu idąc na operację że to wysciolczak ?. Bo ja mam napisane że obraz sugeruje. A skoro sugeruje to mam cały czas nadzieję że jednak coś innego coś niezłośliwego. Dziękuję bardzo