Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-04-2018, 14:33:47

Witam P.Moniko! Pani o ile wczytałam się w Pani informacje miała guza kręgosłupa a my czekamy na informacje od ludzi którzy zyją długo bez wznowy z wyściółczakiem IV komopry mózgu.Czekamy na dobre wiadomości.Może ktoś odezwie się.Jest to dla nas duże wsparcie.Pozdrawiam
gość
13-04-2018, 23:28:57

Tak ma pani racje ja tez czekam nie spie by ktokolwiek napisal o tej iv komorze mozgu moze ktos z rodziny chorego.Nie ma dnia bym tu nie zagladla tak wiec drodzy chorzy jak ja prosze napisac.Sciskam was mocno i te pania co tak pieknie napisala mi o dr.koziarskim i jej przebiegu choroby.
gość
14-04-2018, 10:10:32

Witam Panią która czeka na operację usunięcia wyściółczaka 4 komory To ja właśnie pisałam o prof.Koziarskim i to ja prosiłam wszystkich ķtórzy są po operacji wyściółczaka 4 komory źeby odezwali się .Proszę bardzo o podzielenie się swoim doświadczeniem .Na tym forum piszą osoby które czekają dopiero na operacje lub są krótko po operacjì.Kaźde dobre słowo jest dla nas duźym wsparciem.Pozdrawiam wszystkich
gość
14-04-2018, 16:55:31

Jest pani wielkim pocieszeniem dla mnie bo ja panicznie sie boje tej operacji ze nie poznam rodziny ze nie bede chodzic ze nie bedzie jak jest😢
gość
16-04-2018, 20:29:22

Czy ktos jest przd lub po operacji epenymoma ov komora pien mozdzek?
prosze napisac.
gość
24-04-2018, 06:53:45

Dzień dobry 26.01.2018 przeszedłem operację usunięcia guza śródrdzeniowego na poziomie c4-c5 z laminektomią c5 oraz częściowo c4 i c6. W badaniu his-pat określono guz jako Ependymona (wyściółczak) I stopnia wg WHO. Po operacji mam zaburzenia czucia od poziomu żeber do stóp oraz czuję zdrętwienie nóg. Poruszam się normalnie. Proszę o informację czy ktoś z Państwa miał po operacji takie problemy, jaki był sposób i czas rehabilitacji i jakie efekty.
Remigiusz
gość
01-05-2018, 11:02:31

Witam Panią ktora ma mieć operację usunięcia wyściółczaka IV komory w Bydgoszczy przez dr.Furtaka! Czy była Pani już na konsultacjach i czy zna Pani termin operacji? Pozdrawiam bardzo gorąco itrzymam kciuki
gość
01-05-2018, 23:47:05

Tak operacja we wrzesniu najpozniej.
A poni jest juz po czy tez czeka na termin
gość
02-05-2018, 05:24:08

Witam Panią!
Ja z Panią korespondowałam juz wcześniej jestem po dwoch operacjach przeprowadzonych przez prof.Koziarskiego.Byłam ciekawa czy Pani jest juz po czy przed operacją.Nikt więcej nie wypowiedział się na temat usunięcia wyściółczaka 4 komory a my ciągle czekamy.Skoro ma Pani termin operacji na wrzesień to znaczy że guz nie powiększa się i można zaczekać.To dobry znak.Będę trzymała za Panią kciuki we wrześniu.Na razie pozdrawiam.
gość
03-05-2018, 23:09:38

Dziekuje.wiem tez tyle ze najprawdopodobniej moge miec paraliz ktory ustopi lecz prawdopodobienstwo jest pozniej rechablitacja mi sie wydaje lekarz mowil ze 10dni bede lerzala.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: