Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-03-2018, 21:10:11

Witam. Ja miałam wznowe po 20 latach odcinku piersiowym i byłam operowana bo nowotwór uciskał i bolało i przestawalam chodzić. A u Pani też kręgosłup?pozdrawiam Monika. Ja na tym forum opisałam o swojej chorobie.
gość
20-03-2018, 10:46:36

Dzień dobry. Żona ma stwierdzonego wyściółczaka śródrdzeniowego w kanale kręgowym. Czy ktoś z Was ma jakieś zdanie o lekarzach Słoniewskim z Gdańska i Derendzie z Elbląga? Bo tych dwóch wchodzi w grę i nie wiemy, na którego się zdecydować...
gość
25-03-2018, 09:17:39

Dr.furtag z bydgoszczy zadnego innego nie polecam.Mam naimie filip tez mam wysciolczaka ale jak wyzej kobietka pisala okolice mòżdżku.Tak wiec tylko futlrtak jacek z bydgoszczy!!
gość
05-04-2018, 00:00:11

6lat po i tez okolica iv komory-mòżdżek pien,wszystko ok nadal co roczne kontrole.Dr.Jacek Furtak nie inaczej bydgoszcz.jestem zdrowa chodze mòwie wszystko w porządku.
pozdrawiam i prosze nie patrzyć na dojazdy czy cokolwiek jest to tak delikatny temat ze nie poddałabym się gdzie indziej.
gość
07-04-2018, 16:24:38

Ja bylam operowana w Krakowie na UJ. Wznowa w 4 komorze mozgu po 18 latach. Nie chodze, slabo mowie niewyraznie,porazenie nerwu twarzowego. Zyje nadzieja... Po operacji jest 2 lata.
gość
08-04-2018, 22:13:25

O matko ja mam w iv komorze ale nic mi nie dolega ma 2cm dowiedzialam sie przypadkowo.Mam nadzieje ze wroci wszystko do normy choc trzeba czasu.Jest tu wiele na temat iv komory i operacjach w tym niebywale trodnym miejscu operowanych.ale wiekszosci pozytywnie wyszli z tego tak wiec ja tez te nadzieje w sercu mam nie inaczej moze tez byc tak ze to 18lat temu teraz sa techniki szczegolnie u lekarza co coda robi w bydgoszczy dr.furtak jacek.polecam
gość
08-04-2018, 22:23:30

Ach 2lata po,przepraszam za szybko przeczylalam.a mozna wiedziec gdzie i kto operowal i wielkosc.To przykre ze jestes przykuta do luzka gdybys chciala porozmawiac pobyc z kims prosze napisz gdzie a sie odezwie.bardzo sie wystraszylam tego co piszesz.Bylam juz w szpitalu gdyz to moj 2guz 1-oponiak a drugi w tym trodnym miejscu wysciolczak lub podwysciolczak.Widzialam ludzi rozmawialam i albo trafilam na to szczescie widzac ich chodzacych funkcjonujacych normalnie albo nie wiem dlatego jestem co prawda w stresie i obaw wielkich nie jednej nocy nie przespanej ale wierze ze i ja wyjde o tych samych silach co wejde.Dlatego uprzejmie prosze o opisanie jak u pani ukazala sie wznowa w mozgu jak rowniez w chwili przyjecia na oddzial czy byl juz jakis deficyt bol glowy dtetwienie itd.bede b.wdzieczna.Raz jeszcze gdyby pani chciala porozmawiac to prosze napisac gdzie i byc moze sie wymienimy trodnymi co prawda doswiadczeniami.Pozdrawiam.
gość
09-04-2018, 15:37:35

Witam wszystkich ktorzy mają lub mieli wyściółczaka IV komory.Czy Pani u której wyściółczak wrócił po 18 latach miała radioterapię po usunięciu guza? Bardzo proszę o informację.Ja jestem po dwóch operacjach wściółczaka IV komory i ciągle zyję w strachu ze odrośnie.Pani która miała wznowę po 18 latach jest dla mnie dużym wsparciem.Zyczę duzo zdrowia.
gość
09-04-2018, 16:56:37

Widze ze pani odpisala inna,ale zasze jest to wsparcie czy opis przebiegu.Widze ze pani 2razy miala usuwanego wysciolczaka czy jest mozliwosc uzyskania informacji czy byly komplikacje czy cos pani dolegalo po 1-rwszej operacji jak dzis u pani.A czy pani naswietlila go w koncu?jaki czas byl od 1do 2 operacji i jak duzy byl.SCISKAM PANIA I BEDE CZEKAC NA PANI OPIS
gość
09-04-2018, 16:59:02

Czy mozna sie dowiedziec cos wiecej u pani 2co usunela ma pani jakies dolegliwosci i jak szybko dochodzila pani do siebie po 1operacji co mowia lekarze czy on zawsze odrasta.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: