Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-02-2022, 14:29:07

Hej!Paula panikujesz.Przekonywałem cię że masz wielkie szczęście że twój guz jest łagodny i przy tak niskim Ki -67 o ile sobie przypominam to ok.1% to na 100% nie odrośnie ale ty nie wierzysz.Proszę żebyś uwierzyła i zero stresu.Pozdrawiam Dawid
Wtajemniczona
11-02-2022, 14:44:14

Dokładnie poniżej 1% 🙈
Tylko skąd ten ciągły ból głowy..
Jeszcze Jeszcze myślę czy to nie od przebytego covida. Bo to się akurat akurat zgrywa w czasie..
Pewnie masz rację i panikuję. Zawsze się stresuję stresuję przed badaniem ale tym razem to aż mnie samą przeraża
Paula
gość
12-02-2022, 01:11:10

Paulina ja mam dokładnie to co ty,tez mnie boli ale wyżej skroni kłuje ściska rozsadza. Moja kochana będzie dobrze. Ja do dziś się nie dowiedziałam jakie mam ki.
Tak wiec żyje tyle czasu w niepewności. Marże już przylecieć do Pl do dr Furtaka.
Pisz jak tylko będziesz już wiedzieć opis.ściskam każdego z was i b się cieszę ze nasz kochanyDawid odpisał,wciąż patrzę na forum,i to ze odpisał to już uśmiech się pokazuje u mnie na twarzy. Czekamy na dobre wieści pa
M z ie😘
gość
15-02-2022, 19:32:01

Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma po operacji hipotoniię ortostatyczną?
gość
15-02-2022, 20:07:26

Właśnie jak sie wszyscy czują po niedawnych operacjach??
gość
15-02-2022, 23:39:56

Paula czekamy na wiadomość od ciebie,oczywiście pozytywne ma się rozumieć.
M z ie.
Wtajemniczona
16-02-2022, 05:30:44

Dziękuję Dawid za dobre słowo jak zawsze ;)
Dzięki Madziu że pytasz ale jeszcze troszkę.
Rezonans mam 22.02 i pewnie z tydzień poczekam na wyniki.
Ale jak tylko się dowiem, dam znać

Pozdrawiam ciepło resztę naszej drużyny
Paula
Początkujący
16-02-2022, 10:01:22

Gość 2022-02-15 20:32:01
Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma po operacji hipotoniię ortostatyczną?
Ja nie mam, nie potrzebowałem.
Początkujący
16-02-2022, 10:04:04

Odebrałem wynik: KI67 - do 3%.
Teraz jeszcze rezonans 3.03 i konsultacja z prof. Tabakov 17.03.
Pozdrawiam wszystkich, dużo dobrych wyników i zdrówka.
Tomek
gość
16-02-2022, 17:32:39

samolot75 2022-02-16 11:04:04
Odebrałem wynik: KI67 - do 3%.
Teraz jeszcze rezonans 3.03 i konsultacja z prof. Tabakov 17.03.
Pozdrawiam wszystkich, dużo dobrych wyników i zdrówka.
Tomek
Tomek to super wynik!!! Powiedz jak sie czujesz???

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: