Oj tak Dawid,przepraszam.😉
Jesteście kochani,tak jestem wrażliwa/jak my się dobrze znamy tak naprawdę.
Ściskam cie paula🥰
paulaitomek 2022-01-16 15:42:01
Właśnie Dawid, nasza skarbnica wiedzy ;)
I Madzia która miała pod górkę ale wyszła na prostą ;) najbardziej pamiętam jak mąż się o Ciebie martwił i tu pisał za Ciebie.
Ja dostałam we wtorek termin rezonansu 22.02
I już mam pełno w gaciach..
Od 3 tygodni ciągle ciągnie mnie w miejscu operacji. Taki dziwny ból.
Ale pamiętam że rok temu też w podobnym okresie łapał mnie taki ból.
Generalnie staram się nie myśleć o tym bo oszaleje.
Chyba wybiorę się po coś na uspokojenie do poradni psychologicznej..
samolot75 2022-01-16 21:07:07Szkoda zdrowia na kolejne środki uspakajające, nie myśleć o tym, może lepiej poszukać coś robić, nie wiem. Czytać, pisać. Będzie dobrze. Cały czas powtarzam tylko pozytywne myślenie. Tak trzeba. Pozdrawiam. Tomek.paulaitomek 2022-01-16 15:42:01
I Madzia która miała pod górkę ale wyszła na prostą ;) najbardziej pamiętam jak mąż się o Ciebie martwił i tu pisał za Ciebie.
paulaitomek 2022-01-16 21:25:49Niestety nie zawsze można bez pomocy leków.samolot75 2022-01-16 21:07:07Szkoda zdrowia na kolejne środki uspakajające, nie myśleć o tym, może lepiej poszukać coś robić, nie wiem. Czytać, pisać. Będzie dobrze. Cały czas powtarzam tylko pozytywne myślenie. Tak trzeba. Pozdrawiam. Tomek.paulaitomek 2022-01-16 15:42:01
Szczególnie jak depresja wraca.
Uwierz że jestem optymistką ale czasem to jest silniejsze.
Cały mój czas pochłania praca i dzieci.
Niestety pandemia zrobiła swoje i musiałam podkręcić śruby. Obecnie pracuje od poniedziałku do soboty i nie mam już na nic czasu. A nawet jak znajdę chwilę to sił brak.
Gość 2022-01-16 13:18:50prosze byc dobrej myśli!!! My będziemy sie modlic i trzymac kciuki!!! To bardzo dobry spacjalista. Na pewno bedzie inaczej po operacji wiec trzeba sie nastawic na zmiane w zyciu. Trzeba powalczyc o sprawnosc. Prosze sie rozejrzeć po dobrych osrodkach reabilitacji( moze bedzie przebna - oby nie) mamy fantastycznych neurochirurgow w Polsce w srod nich dr Tabakov. Prosze pisać. Przed i po. Wszyscy bedziemy kibicować szybkiemy powrotu do sprawności.samolot75 2022-01-15 17:31:44
Witam, ja właśnie wróciłem pędzikiem z podróży bo w czwartek dowiedziałem się że mam być w poniedziałek w szpitalu. Operować będzie Dr Tabakov. Pewnie we wtorek pójdę pod nóż. Zaczynam się denerwować ale nie dopuszczam do złych myśli. Tylko pozytywne.
Pozdrawiam.
Tomek
samolot75 2022-01-17 08:44:21Trzymam się słów jakie usłyszałem podczas konsultacji lekarskich: "przyjdzie Pan do mnie na operację o własnych siłach i o własnych pojdzie do domu po operacji". Tak musi być, nie dopuszczam opcji że będą komplikacje, że coś pójdzie nie tak, że miałbym być w jakimś stopniu sparaliżowany. Musi być dobrze.Gość 2022-01-16 13:18:50prosze byc dobrej myśli!!! My będziemy sie modlic i trzymac kciuki!!! To bardzo dobry spacjalista. Na pewno bedzie inaczej po operacji wiec trzeba sie nastawic na zmiane w zyciu. Trzeba powalczyc o sprawnosc. Prosze sie rozejrzeć po dobrych osrodkach reabilitacji( moze bedzie przebna - oby nie) mamy fantastycznych neurochirurgow w Polsce w srod nich dr Tabakov. Prosze pisać. Przed i po. Wszyscy bedziemy kibicować szybkiemy powrotu do sprawności.samolot75 2022-01-15 17:31:44
Witam, ja właśnie wróciłem pędzikiem z podróży bo w czwartek dowiedziałem się że mam być w poniedziałek w szpitalu. Operować będzie Dr Tabakov. Pewnie we wtorek pójdę pod nóż. Zaczynam się denerwować ale nie dopuszczam do złych myśli. Tylko pozytywne.
Pozdrawiam.
Tomek
Tomek
samolot75 2022-01-17 17:07:50
Witam,
już w szpitalu na sali. W ciągu dnia porobili mi badania, przygotowują do operacji.
Rozmawiałem również z Dr Tabakov, opowiedział mi co i jak w skrócie nt. operacji.Co najważniejsze zaprowadził mnie do pacjenta którego operował w piątek: rusza nogami i rękami, mówił że jest OK.
Bardzo mnie to podbudowało.
W środę rano zaczyna się moja operacja.
Tomek
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.