Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-03-2021, 21:47:57

Hej aspiratorów ultradźwiękowych pomyłka w tekście wyżej.Przepraszam- zmęczenie.Pozdrawiam Dawid
gość
30-03-2021, 16:23:02

MagdalenaBk93 caly czas przesylam dobre fluidy. Mam nadzieje że wszystko poszło ok!!! Czekam ns update :)
gość
31-03-2021, 04:41:56

Witam szukam onkologa godnego polecenia Lublin po rozpoznaniu wyscióczaka.
Początkująca
31-03-2021, 06:41:53

Jestem po czuje się fatalnie...
Lekarz wczoraj napisał do mojego męża:
Dobry wieczór. Wszystko w porządku, guzy usunięte, choć bardzo duże zrosty, drobne nacieki na korzonki. Na pewno jakieś komórki nowotworowe zostały bo inaczej się nie dało. W perspektywie czasu myśle ze warto będzie pomyśleć o radioterapii. Zobaczymy, może nie będzie już odrastać, czas pokaże. Jesli dam radę to dzisiaj jeszcze podjadę do szpitala i podejdę do Pana żony.
Początkująca
31-03-2021, 06:43:34

3 raz nie dam rady tego przejść....intensywnie myślę o zbiórce do Heildelberg na terapię ciężkim jonami i protonami.....
gość
31-03-2021, 07:06:14

Super że już po napewno będzie dobrze :) trzymaj się jesteśmy z TB . A w Krakowie tego nie ma ?
Początkująca
31-03-2021, 07:19:23

W Krakowie są same protony , ciężko też się dostać. A w Niemczech jest ciężkim jonami i protonami, poczytajcie są 3 na świecie co to mają. Bardzo precyzyjna metoda , wyniszxza nawet małe komórki, nie naruszając dobrych
gość
31-03-2021, 07:40:02

Aha. Ciekawe jaki koszy po operacji wyjdzie napewno pomożemy ile kto bd mógł ;)
gość
31-03-2021, 08:56:48

MagdalenaBk93 2021-03-31 09:19:23
W Krakowie są same protony , ciężko też się dostać. A w Niemczech jest ciężkim jonami i protonami, poczytajcie są 3 na świecie co to mają. Bardzo precyzyjna metoda , wyniszxza nawet małe komórki, nie naruszając dobrych
Dobrze że się odezwałaś, caly czas sie modliłam i myślałam, Czujesz sie fatalnie ...szkoda ale boli Cię ??? Chodzisz już czy jeszcze każa leżeć??? Sa jakies niedowłady?bedzie lepiej trzeba czasu. Zakładaj zbiórkę ja wpłace na pewno, trzeba wykorzystać wszystkie mozliwe sposoby.!!!
Początkująca
31-03-2021, 09:19:34

Gość 2021-03-31 10:56:48
MagdalenaBk93 2021-03-31 09:19:23
Dobrze że się odezwałaś, caly czas sie modliłam i myślałam, Czujesz sie fatalnie ...szkoda ale boli Cię ??? Chodzisz już czy jeszcze każa leżeć??? Sa jakies niedowłady?bedzie lepiej trzeba czasu. Zakładaj zbiórkę ja wpłace na pewno, trzeba wykorzystać wszystkie mozliwe sposoby.!!!
Kazali leżeć na brzuchu ale cała drętwieje trochę leżę na boku. Głowa chce pęknąć w czasie operacji zszedł płyn rdzeniowy z mózgu i go uzupełniają. Poruszałam nogami , powiedzieli że to cud dosłownie. W piątek mówią że może tylko już będziemy siadać , ale tylko siadać. Może w sobotę mnie postawią.... Na dodatek w czasie narkozy, z rurką inkubacyjna nagryzlam tak mocno usta że wczoraj był krwiak dziś podeszlo ropa, ledwo pije przez to ....pakiet szczęścia mnie nie opuszcza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
Reklama: