Zaostrzono w Irlandii restrykcje do 5 marca, z obawy przed angielska odmiana wirusa .
Gość 2021-01-27 10:26:38
Po kontraście wzmacnia się, wielkość to 12mm. Lekarz powiedział że nieleczone jest niebezpieczne więc obserwacja jest niewskazana ale trzeba podejść do tego bez pośpiechu na spokojnie. Dlatego też czytając wiadomości ze Państwo czekają mam mętlik w głowie. Jestem pod opieką dr Kunickiego Mandata Koziara którzy pracują w jednym obiekcie i dodatkowo neurolog profesor Rola. Więc nie wiem czy jest sens biegać po innych lekarzach w sytuacji jaka dzieje się teraz gdzie dodatkowo mam 8miesieczne dziecko w domu..czytałam że są to naprawdę super specjaliści w swoim fachu..cały czas walczę z myślami czy podejmować się zabiegu
Gość 2021-01-27 10:34:20Kladac sie na stol, zostawilam 3 letnia córkę w domu, u mnie czesc lekarzy tez chciala zostawic guza i obserowac twierdzac, ze operacja uszkodzi mi nerwy. Dwoch podjelo sie operacji i ciesze sie, ze podjelam taka decyzje. Guz okazal sie II stopnia zlosliwosci wiec czeka mnie radioterapia, udalo mi sie dostac na protony. U mnie bylo wiadomo, ze to wysciolczak, byl w odcinku C4.Gość 2021-01-27 10:26:38
Po kontraście wzmacnia się, wielkość to 12mm. Lekarz powiedział że nieleczone jest niebezpieczne więc obserwacja jest niewskazana ale trzeba podejść do tego bez pośpiechu na spokojnie. Dlatego też czytając wiadomości ze Państwo czekają mam mętlik w głowie. Jestem pod opieką dr Kunickiego Mandata Koziara którzy pracują w jednym obiekcie i dodatkowo neurolog profesor Rola. Więc nie wiem czy jest sens biegać po innych lekarzach w sytuacji jaka dzieje się teraz gdzie dodatkowo mam 8miesieczne dziecko w domu..czytałam że są to naprawdę super specjaliści w swoim fachu..cały czas walczę z myślami czy podejmować się zabiegu
Gość 2021-01-27 10:40:47Jak Pani czuła się po zabiegu? I gdzie była Pani operowana jeśli można wiedzieć?Gość 2021-01-27 10:34:20Kladac sie na stol, zostawilam 3 letnia córkę w domu, u mnie czesc lekarzy tez chciala zostawic guza i obserowac twierdzac, ze operacja uszkodzi mi nerwy. Dwoch podjelo sie operacji i ciesze sie, ze podjelam taka decyzje. Guz okazal sie II stopnia zlosliwosci wiec czeka mnie radioterapia, udalo mi sie dostac na protony. U mnie bylo wiadomo, ze to wysciolczak, byl w odcinku C4.Gość 2021-01-27 10:26:38
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.