Wkoncu znalazłam jakieś forum o wodogłowiu dla dorosłych, bo na necie nie idzie nic znalesc żadnych informacji, także mam 35lat, zaczne od początku po skrócie bo duzo się działo od ponad roku, zaczęło się od bólu łydki z tylu w sierpniu 2022 potem wrzesień 2022
rwa kulszowa październik tomograf kręgosłupa lędźwiowego neurolog 1 jak i 2 twierdzą ze ok boli do dziś przeszlam 3 fizjioterapeutow, potem ból podbrzusza kwiecień 2023 maj usg prywatnie wychodzi ze kamienie na nerkach u lekarza leki potem lipiec tomografia wykazalo kilka kamieni na nerkach, sierpień 2023 kontrola neurologa 1 stwierdziła ze od głowy to skierowanie na rezonans, 2 neurolog po obejrzeniu badania egm te prądy takie badanie twierdzi ze widac prawa strona slabsza zastrzyki nivalin zero poprawy, ostatniego sierpnia WSTAŁAM BARDZO Z SILNYM TĘPYM BÓLEM GŁOWY AZ WYMIOTYWALAM, wrzesień rezonans głowy i potem wyniki wykazalo wodoglowie norme... I ogniska wysokiego sygnału w istocie białej podkorowej prawego płata czołowego, od tefo czasu od ataku blo głowy PRZEDTEM NIGDY MNIE GŁOWA NIE BOLAŁA, październik usuniecie kamieni w prawej nerce przy okazji cos na pęcherzu lekarz znalazł
listopad ide na usuniecie kamieni w lewej nerce, także od ponad roku włączę sie po lekarzach i zamiast lepiej z miesiaca na miesiac coraz gorzej, dostałam skierowanie do neurochirurga poszlam nie specjalizuje się w tej dziedzinie powiedział ze ciężko znalesc lekarza z tym przypadkiem dobrego, POWIEDZCIE MI OD DIAGNOZY DO OPERACJI ILE CZASU MINĘŁO NIEWIEM CO MNIE CZEKA BOLI GŁOWA PRAWA STRONA I CZUJE TAKIE PULSOWANIE I UCISKNA OKO, BRZUCH, LEDZWIOWY kręgosłup, pomóżcie, znacie lekarza że Śląska