Dzieki bardzo za rade , tak własnie zrobię bo nie mam innego wyjscia!!Moze wiesz gdzie najlepiej zrobic tomograf w okolicach Wawy i ile to kosztuje?
Gość 2008-10-25 10:17:00 Witam!!! Ja tez od kilku lat cierpie na bole kręgosłupa. Niestety pokrzywione mam wszystkie odcinki od ledzwiowego po szyjny. 2 lata temu oprocz silnego bólu w odcinku lędzwiowym dretwiała mi cała lewa strona łącznie z twarza. wyladowalam w szpitalu i zrobiono mi rezonans głowy, ktory naszczescie nic okrutnego nie wykazał.Lekarze stwierdzili ze skrzywienia maja prawo boleć. chodzilam na rehabilitacje i po 2 miesiacach bole trochę zmniejszyły się. Teraz od 14 dni znow mam silne bóle całych pleców, szyii a co najgorsze strasznie boli mnie głowa w cześci potylicznej. ból jest straszny a lekarze opierają się na starych rtg-enach i rezonansie.Czuję sie bez radna i nie wiem do kogo sie udac by ktos mnie zdiagnozował. wydaje mi sie ze przydalby mi sie rezonans odcinka szyjnego. Mam do Was pytanie kto wam daje te skierowania na rezonanse. I czy idąc prywatnie do neurologa powinnam isc juz z takim badaniem czy on powinien mi dac skierowanie? Prosze o poradę Justyna
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.