Nie odsyulac linkami tylko przepiszcie istotne informacje tam zawarte i nikt nie skasuje postu, lecz to wymaga troszke czasu i latwiej podac link a regulamin nie zezwala
Gość 2020-11-21 14:53:15
Nie odsyulac linkami tylko przepiszcie istotne informacje tam zawarte i nikt nie skasuje postu, lecz to wymaga troszke czasu i latwiej podac link a regulamin nie zezwala[/CYTA
To nie kwestia czasu tylko np,. praw autorskich i szacunku dla autora linkowanego tekstu, który np. w całości jest istotną informacją. Ale skoro regulamin zabrania sensownego pomagania to bez sęsu. PA,PA. / romanek/
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2019-05-08 15:17:27
Witam. Czy któraś z Pań przy tej chorobie była w ciąży? Mam 24 lata choruje od 3 lat przyjmuje immunoglobuliny co 3 miesiące obecnie jestem w 5 miesiącu ciąży przyjmuje lek normalnie nie ma przeciwwskazań ale zastanawiam się co z poradem czy będę mogła rodzić naturalnie czy w tym przypadku mam wskazania z cc? Może któraś z Pań może mi powiedzieć bo kolejna wizyta dopiero za ponad miesiąc.
Gość 2020-06-22 00:10:01
Czy mogłabym prosić o kontakt?Gość 2019-03-20 19:05:16
Witam,
Choruję już od 33 lat na wieloogniskową neuropatię ruchową z blokiem przewodzenia. Zostałam zdiagnozowana w 1994 roku. Immunoglobuliny otrzymałam w 5 dniowym wlewie w 94 roku, a po 5 letniej przerwie od 2000 roku jestem w szpitalu na wlewach systematycznie w odstępach od 5 do 8 tygodni. Mam bardzo duże doświadczenie. Jeśli chcecie to mogę się nim z wami podzielić.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.