Założyłam na fb grupę wsparcia dla osób z mmn. Zapraszam. Niestety nie da się wkleić linku.
Gość 2021-06-04 18:47:12
Lek który hamuje nie leczy sa tylko imunoglobuliny privigen lub kiovig w chorobie MMN i rehabilitacja Jestem juz 9lat tak leczona wylewy podawane byly co 6tygodni teraz tylko sa duże przerwy Pozdrawiam Halina
Gość 2021-02-18 12:23:51
Założyłam na fb grupę wsparcia dla osób z mmn. Zapraszam. Niestety nie da się wkleić linku.
Gość 2021-06-16 14:40:23Immunoglobulin jest więcej, ale tylko Kiovig jest zarejestrowany dla MMN i MMM-CB. Privigen jest dopuszczony za zgodą Konsultanta Krajowego Neurologii.Gość 2021-06-04 18:47:12
Lek który hamuje nie leczy sa tylko imunoglobuliny privigen lub kiovig w chorobie MMN i rehabilitacja Jestem juz 9lat tak leczona wylewy podawane byly co 6tygodni teraz tylko sa duże przerwy Pozdrawiam Halina
Inne preparaty na rynku polskim zawierające immunoglobulina ludzką
Cuvitru (roztwór do wstrzykiwań)
Flebogamma DIF (roztwór do infuzji)
Gammagard S/D (proszek i rozpuszczalnik do sporządzania roztworu do infuzji)
Gammanorm (roztwór do wstrzykiwań)
Hizentra (roztwór do wstrzykiwań podskórnych)
HyQvia (roztwór do infuzji do podania s.c.)
Ig Vena (roztwór do infuzji)
Intratect (roztwór do infuzji)
Octagam (roztwór do infuzji)
Octagam 10% (roztwór do infuzji)
Pentaglobin (roztwór do infuzji)
Privigen (roztwór do infuzji)
Gość 2021-02-18 12:23:51
Gość 2021-06-16 14:47:10A może da się wpisać tekstowo, usuwając hiperłącze lub nie wpisując https//www ?Gość 2021-02-18 12:23:51
Gość 2022-02-20 22:13:46
WITAM WSZYSTKICH DAWNO MNIE TU NIE BYŁO ALE CHETNIĘ NADROBIĘ STRACONY CZAS, JESTEM ZAŁAMANA OBECNĄ NASZĄ SYTUACJĄ....PROGRAM WSTRZYMANY A NEGOCJACJE Z MINISTERSTWEM PODOBNO TRWAJĄ JESTEM Z LUBUSKIEGO ALE IMMUNOGLOBULINY PRZYJMOWAŁAM W POZNANIU ALE OSTATNIĄ DAWKKĘ W LISTOPADZIE MIAŁAM ODWOŁANĄ A TERAZ DOBIJAM SIĘ CO DWA TYGODNIE I ECHO A JAK U WAS?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.