Reklama:

udar niedokrwienny lewostronny (128)

Forum: Udary i tętniaki

gość
25-07-2014, 21:20:54

Żeby mi się nie nudziło to przyplątało się jeszcze MMN-CB. Mniej więcej co dwa, trzy miesiące mam podawany KIOVIG.
Siła złego na jednego.
Podziwiam Cie za siłę jaką masz w sobie i tak trzymaj.
gość
25-07-2014, 21:23:27

Przy okazji poczytam sobie więcej o ćwiczeniach izometrycznych
gość
25-07-2014, 22:15:16

zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
28-07-2014, 07:24:36

ja się kiepsko orientuje w tych gimnastykach, do tej pory opierałam sie tylko na wiedzy rehabilitantów,
sami natomiast dużo działamy z neuropsychologii samodzielnie. Głowa jednak najważniejsza, i na tym mi zależy by funkcje pamięci i koncentracji wróciły do normy.
Jasminowe
gość
28-07-2014, 07:35:42

my własnie zaczęliśmy basen, jesteśmy po 4 zajęciach i myślę, że była to bardzo dobra decyzja, duże rozluźnienie mięśni, itd
no i odskocznia od rutyny.
wianami 2014-07-25 22:20:41
My jesteśmy już po wakacjach. Jacek ćwiczył tam dzielnie przez cały czas. Zaczynam namierzać dla niego pływalnię i jakieś tam zajęcia.
Romanek, a co się stało, że byłeś w szpitalu?
Pozdrawiam
Żeby mi się nie nudziło to przyplątało się jeszcze MMN-CB. Mniej więcej co dwa, trzy miesiące mam podawany KIOVIG. Ale w koło jest wesoło.
gość
28-07-2014, 08:16:28

No właśnie o tym rozluźnieniu mięśni powiedziała nam też kol. pielęgniarka. Metodę Bowena zaliczyliśmy 1 wizytę. Mi na koniec poleciały z oczu łzy i Pani powiedziała, ze organizm zareagował więc dobry objaw, a Jacek w przerwach zasypiał bo słyszałam chrapanie, he, he, ale na następne już nie chce chodzić. Ja lubię medytacje i te klimaty są mi bliskie, a on nie. W zamian za to właśnie wyraził chęć na pływalnie. Przedtem się opierał.
Gość 2014-07-28 09:35:42
my własnie zaczęliśmy basen, jesteśmy po 4 zajęciach i myślę, że była to bardzo dobra decyzja, duże rozluźnienie mięśni, itd
no i odskocznia od rutyny.
Wtajemniczona
28-07-2014, 19:54:26

póki co Krzych zadowolony z basenu, ale on zawsze był miłośniekiem pływania. U nas duży plus taki, że robi pewen rzeczy, które ze mna nie zrobiby (strach). Ze mną tylko unoszenia na "makaronach", z terapeutą zanurzanie pod wodę, nurkowanie, itd itd.
póki co chodzimy, bo widze że krzycha pozutywnie to nastrają, i rozluźnia. czy bedą wymierene efekty - zobaczymy.
gość
29-07-2014, 07:43:48

Mój Jacek też kocha wodę. Był płetwonurkiem dopóki serducho nie nawaliło ( sztuczna zastawka) Miał wtedy 32 lata.
Pani rehabilitantka z pływalni kazała zadzwonić pod koniec sierpnia. Zajęcia rozpoczynają się od września. Mam nadzieję, ze się dostaniemy. 1 godzina kosztuje 60 zł o ile się nic nie zmieni
Pozdrówka
gość
29-07-2014, 17:22:16

Gdzie się podziała marta4 ?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
30-07-2014, 06:50:25

u nas koszt 70zl + wejściówka na basen. szukam zatem multisport, aby ograniczyć koszt basenu
zajęcia mamy indywidualne, trochę to mi przypomina wodne SPA.. :)
jasminowe

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Torbiel w okolicy podgnykowej
Czy może ktoś miał usuwaną torbiel w okolicy podgnykowej? Wykonanych wiele rezonansów, ostatnio usg szyi pokazuje, że torbiel raz jest większa raz mniejsza. Nie wiem czy to niedokładność pomiarów wykonujących badanie czy faktycznie zmienia wymiary. Syn chodzi z tym już 5 lat i do tej pory żaden lekarz nie określił się co z tym robić. Ostatni lekarz wykonujący usg stwierdził, że syn musi pójść na operację, nie czekać i to wyciąć. Poczytałam sporo na ten temat i okazuje się, że to poważna operacja a nie wizyta u stomatologa. Jednak żaden lekarz tego nie powie, nie wyjaśni. Czy my trafiamy tylko na takich właśnie lekarzy? Może ktoś mógłby polecić lekarza, szpital etc. komu udało się wyjść bez skutków ubocznych po takiej operacji?
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
Reklama:
Reklama:
Reklama: