Mysle, ze musialabys liczyc sie z kosztem ok 260-280-zl . Ale mysle, ze warto by bylo. Nie wykluczone, ze lekarze z Warszawy powiedzieliby Ci dokladnie to samo , co lekarze, ktorych dotychczas widzialas , ale dodatkowa opinia sprawdzonych specjalistow na pewno zawsze sie przyda. Ty jestes z polnocy Polski, wiec moze mialabys blizej do Szczecina. Z tego co wiem, to pracuje w nim dobry neurochirurg Leszek Sagan. Nie ejst to Klinika na miare szpitala na Szaserow, ale dr Sagan jest dobrym specjalista.Oto na niego namiary :
http://www.***/leszek-sagan/neurochirurg/szczecin
Mozesz takze wrocic do specjalisty , u ktorego bylas poprzednio ( tego, ktorego wymienilas jako najlepszego) i powiedz muo swoich nowych objawach. To , ze przechylasz sie na jedna strone , problemy z utrzymaniem rownowagi lub niemoznosc dotkniecia palcen nosa czy oka, to jest na pewno sygnal, ze cos zlego dzieje sie w Twoim systemie nerwowym. Mozemy sobie tutaj tak pisac i pisac, ale tak naprawde to zadne z nas nie jest lekarzem i takie pisanie tylko wprowadza kazdego z nas w wieksza depresje . Najlepiej jest udac sie do sprawdzonego neurochirurga i posluchac tego co on ma Ci do powiedzenia. Moja rada jest taka... narazie sie niczym nie martw i zyj spokojnie a w miedzyczasie sprobuj sie umowic do dobrego neurochirurga i poczekaj na to co oni Ci powiedza.. Ja bym sie upierala przy prof Koziarskim lub doc. Zielinskim .Podaje Ci link na ich przychodnie :
http://www.plw.pl/
ale oczywiscie rozumiem, ze moze Ci byc ciezko wybrac sie do Warszawy , wiec moze sprobuj spotkac sie z dr Saganem w Szczecinie. Glowa do gory. Bedzie dobrze ! Daj znac co postanowilas.Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Gość 2011-05-03 10:58:33 jestem z polnocy polski i do wawy mam kawalek:D a powiedz mi czy te prywatne wizyty sa drogie? mysle ze jesli sie nic nie poprawi to bede musiala sie wybrac bo niestety tutaj w swojej malej ojczyznie mam dosc niewielki dostep do specjalistow. udalo mi sie zalatwic konsultacje u jednego dosc dobrego (wielu ludzi w naprawde ciezkim stanie postawil na nogi) i szczerze mowiac staram sie myslec ze mial racje mowiac ze nie mam sie czym przejmowac itd. jednak troche sie zaczynam juz bac... dzieki wielkie za odp. Tobie rowniez duuuuzo zdrowka