Reklama:

tiki nerwowe (56)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-10-2007, 17:17:00

witam Od jakiegos czasu zauwazylam u mojej coreczki tiki nerwowe najpierw bylo mroganie oczkami teraz chrzakanie i co jakis czas jakis nowy tik niewiem czym to jest zpowodowane i nie wiem gdzie szukac porady . prosze pomozcie mi :-
gość
09-10-2007, 18:33:00

może brak magnezu? też tak miałem i koleżanka z medycyny poradziła. i zadziałało.
gość
11-10-2007, 10:39:00

Witam
mam 2,5 letnią córeczkę. od miesiąca chrząka i pomrukuje. Zapisałam się do laryngologa, chociaż widzę ze to jakiś tik - zwłaszcza w chwilach podniecenia emocjonalnego - zabawa, czytanie bajek, ukladanie puzli etc. Martwię się!!! Czy trzeba z tym do neurologa???
gość
11-10-2007, 10:39:00

Witam
mam 2,5 letnią córeczkę. od miesiąca chrząka i pomrukuje. Zapisałam się do laryngologa, chociaż widzę ze to jakiś tik - zwłaszcza w chwilach podniecenia emocjonalnego - zabawa, czytanie bajek, ukladanie puzli etc. Martwię się!!! Czy trzeba z tym do neurologa???
Początkująca
12-10-2007, 07:40:00

mam podobny problem ze swoja 8 letnia córka. także chrzaka,pomrukuje. Czy musze z nia udać sie o jakiegos lekarza. jesteśmy rodzina spokojną,czy to na tle nerwowym??
Początkująca
12-10-2007, 07:40:00

mam podobny problem ze swoja 8 letnia córka. także chrzaka,pomrukuje. Czy musze z nia udać sie o jakiegos lekarza. jesteśmy rodzina spokojną,czy to na tle nerwowym??
gość
07-12-2007, 19:16:00

Ja nie mogę jak czytam inne fora to mi sie zygac chce bo wy ludzie niewiedzący co to jest tik nerwowy mowicie na to trik to przesada i biednych ludzi np. mnie pytacie o coś co jest niewytlumaczalne. a wogole chrzakanie i mruganie wg. mnie u malych dzieci jest normalne. poczekaj dziesiec lat i jak zobaczysz cos dziwnego to dopiero idz do lekarza a nie teraz czlowieku!
gość
08-12-2007, 16:52:00

to o czym mówicie to chrząkanie to jest wynik tego że dziecko jest bardzo nerwowe- musicie dać sie mu wybiegać, wykrzyczeć, niech jak najwiecej sie rusza.. dobrze wiem bo sam tak miałem tyle że cos glosniej powiedzialem albo chcialem sie wybiegac to rodzice zawsze mi nie pozwalali na takie spontaniczne zachowania przez co teraz jestem tak nerwowy że nie wytrzymuje w swoim towarzystwie i myśle o śmierci...

gość
09-12-2007, 12:55:00

ja od dziecka mam tiki nwrwowe...teraz mam 19 lat i chrzakam dalej! nie gadajcie takich glupot ze to minie jak sami przez to nie prezchodziliscie! nie macie zielonego pojecia o sie dzieje! z tym tylko i wylacznie do psyhologa!
gość
18-12-2007, 16:29:00

Ja mam od przedszkola miedzy innymi mroganie chrzakanie itp.Mroganie to co pol roku mam i mnie to jusz denerwoje bokazdy sie smieje co mam zrobic pomozcie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: