Reklama:

Tiki Nerwowe !!!! (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-04-2007, 10:18:00

te tabletki nazywaja sie Promolan czy cos takiego pytalam sie chlopaka ale zapomnialam pozniej napisze ich nazwe. Bierze sie je 2 albo 3 razy dziennie jak przepisze lekarz oraz wszystko zalezy od dawki tego leku czy jest slabszy czy mocniejszy. Moj chlopak tez mial robione badanie eeg i tez wyszlo wszystko ok ale podloze tej choroby lezy gdzie indziej. Moj misiek jest bardzo nerwowy no i przezycia w domu robia swoje. Gdzie mieszkasz moze i ja znajde Ci w poblizu jakiegos dobrego specjaliste. ?? Malwa
gość
03-04-2007, 21:51:00

hej,Malwamieszkam niedaleko Poznania.Sorki za niedyskretne pytanie, jesli nie chesz,nie musisz odpowiadac,czy przezycia Twojego chlopaka maja moze zwiazek z alkoholizmem(lub innym nalogiem)kogos bliskiego?ja tez jestem bardzo nerwowa, ktos bardzo mi bliski ma powazny problem,od wielu lat z tym walczymy. mozliwe, ze to jest podlozem moich "tikow" i nerwowosci...
pozdrawiam serdecznie i dzieki za zainteresowanie i pomoc
ps ciezko mi rozmawiac na ten temat
gość
04-04-2007, 11:22:00

te tabletki nazywaja sie PROPANOLOL jesli chodzi o przezycia to raczej ciezkie dziecinstwo oraz rozwod rodzicow no i kłopoty z ojcem ( brak jakiego kolwiem zainteresowania dziecmi , no i stwarzanie im tylko problemow) chory chlowiek. Napewno wszystko lezy w psychice nie denerwuj sie nie przejmuj sie wszystkim jak i wszystkim. Podejdz do kazdego problemu na spokojnie. I pamietaj ze pospiech i zlosc jest najgorszym doradza !! Aha i nie buj sie rozmawiac z ludzmi nie krepuj sie ich oni nic ci nie moga zrobic. Niktórzy tak samo jak Ty sie boja ) pozdrawiam i glowa do góry. ps: Musisz uwierzyc w siebie i w swoje mozliwosci a napewno masz ich sporo Malwa
gość
04-04-2007, 11:29:00

Malwa, dzieki za cieple slowa caly czas sie staram nie denerwowac,mam nadzieje,ze bedzie dobrze pozdrawiam serdecznie
gość
04-04-2007, 11:32:00

aha,ten lek jest zapisywany na choroby serca, ale i tak dzieki za pamiec
gość
04-04-2007, 11:42:00

tak zgadza sie to jest lek na serce. ale skoro przepisal to prywatny neurolog to mysle ze moze ma jakies dzialanie (prawidlowe). Pozdrawiam
gość
05-04-2007, 01:12:00

czesc mam podobny problem, tez trzepie glowa, najbardziej w chwilach nerwowych, czasami tego nie kontroluje, mam to juz od 5ciu lat ale od niedawna zaczelo sie pogarszac wiec jutro ide do lekarza neurologa, dam wam znac co mi przepisal i czy pomaga, pozdrawiam pa
gość
05-04-2007, 11:52:00

hej a masz moze jakies problemy,jestes nerwowy/a albo cos w tym stylu? Caly czas szukam przyczyny...
pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia
gość
05-04-2007, 12:57:00

Tak jestem nerwowa, zaczelo sie to jak przeprowadzilam sie do Stanow, zaczynalam nowa szkole itd. Pozatym moja mama jest alkoholiczka, nie wiem czy ma to z tym cos wspolnego ale mysle ze tak. Ide dzisiaj do lekarza wiec dam znac co powiedzial. Wiem jak sie czujesz, to mi rowniez przeszkadza w zyciu, ciagle sie wstydze, bede brala slub w czerwcu i nie wyobrazam sobie byc w takim stanie przed kamera, koszmar. Czytalam troche o tym i przewaznie te tiki odchodza po jakims roku ale mi niestety zostalo. Jak sie denerwuje to jest gorzej, jak sie ucze albo mysle nad koncentruje to tez jest gorzej, po alkoholu na nastepny dzien tez sie nasila. Jak sie kontroluje i probuje nie trzepac glowas to szukam cos innego w stylu ruszania uszami czy zaciskania zebow.
gość
05-04-2007, 17:52:00

hej hej ciesze sie, ze dasz znac, moze Twoj lekarz w koncu bedzie wiedzial... Rozumiem Cie doskonale co czujesz, ja tez niejednokrotnie myslalam jak byloby na moim slubie z tymi objawami, podobnie nie wyobrazam sobie wystepu przed kamera... to smutne Stracilam pewnosc siebie,jestem przez to bardziej nerwowa
jeszcze raz pozdrawiam serdecznie
PS jednak cos w tym musi byc, jak Twoja Mama tez jest alkoholiczka, chyba musialybysmy skonsultowac to z lekarzem (do tej pory to ukrywalam)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: