A kto ma placic moj rachunek za szpital jak nie moja ubezpieczalnia...? Typowa polska -chamska natura wylazi z was widze :) a ty cwaniaku skad mozesz wiedziec jak wygladaja tutaj studia medyczne... krzyzyk to postaw sobie na czole i podpisz glupek
Gość 2015-02-06 10:49:28
Witam mam 30 lat i wykryto u mnie tetniaka mam byc operowana w czestochowie na parkit ce czy ktos mi powie cos na temat tego szpitala bardzo dziekuje za informacje z goru ww
Gość 2014-12-06 15:53:54
Ja mam wykrytego tętniaka przypadkowo.. Leczyłam uszy i lekarz skietował mnie na TK i tam wyszedł tętniak... Lekarz powiedział że jest bardzo mały i nie nadaje się do operacji tylko do obserwacji.... Zastanawiam się czy to dobra decyzja ... Jestem aktywną osobą chcę jechać na narty ale nie wiem czy mogę .. Czy jazda na nartach albo jakieś sporty grożą pęknięciem??
Gość 2015-02-09 20:36:46Każdy wysiłek zwiększa ryzyko pęknięcia tętniaka. Oszczędzaj się i polecam Klinika Kraków ul. Botaniczna 3 5 lat po operacji, udało się żadnych powikłań - zasługa kadry lekarskiej.Gość 2014-12-06 15:53:54
Ja mam wykrytego tętniaka przypadkowo.. Leczyłam uszy i lekarz skietował mnie na TK i tam wyszedł tętniak... Lekarz powiedział że jest bardzo mały i nie nadaje się do operacji tylko do obserwacji.... Zastanawiam się czy to dobra decyzja ... Jestem aktywną osobą chcę jechać na narty ale nie wiem czy mogę .. Czy jazda na nartach albo jakieś sporty grożą pęknięciem??
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.