Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-02-2009, 23:09:00

Z tego co mi wiadomo to okulista wykonując badanie dna oka (badanie zupełnie bezbolesne) może wykryć tętniaka, oczywiste jest że najlepiej zrobić tomograf komputerowy , skierowanie powinnaś dostać skoro jest kilka przypadków w Twojej rodzinie, prywatnie wiadomo że to dośc droga usługa
Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia
gość
14-02-2009, 10:35:00

3m-ce temu pekl mi tetniak nie moge sie z tym pogodzic -fizycznie jestem silna lecz psychicznie bardzo slaba- ciasgle placze co mam zrobic nie chce plakac- ciagle zadaje sobie pytanie jak mam teraz zyc ??
gość
14-02-2009, 12:56:00

powoli ale do przodu, na pewno wszystko się ustabilizuje, a w jakim wieku jestes?
gość
14-02-2009, 18:14:00

tomografia nie zawsze wykazuje
mojej mamie na początku nie wykazała
dopiero jak z kontrastem(chyba tak to się nazywa) zrobili to się pokazał
Początkujący
14-02-2009, 19:28:00

Moja mama ma tętniaka i ciężko się jej zdecydować na operację. Czy ktoś zna dr Bojarskiego ze szpitala z Banacha???
Mama ma 53 lata. Coraz ciężej jest jej żyć ze świadomością co ma w głowie.
gość
14-02-2009, 21:39:00

do tej pani której pękł 3 miesiace temu tętniak:uwierz w siebie dasz radę,tylko wiara,będzie dobrze,trzymam kciuki,pozdrawiam
gość
17-02-2009, 15:24:00

Profesor Ząbek jest znakomitym specjalistą, operowal mi w 2008 r. tetniaka, wszystko zakończyło sie pomyslnie. Zaufaj mu, ma bardzo duże doświadczenie w tej mierze. Nie odradza i nie każe robić operacji. Decyja należy do pajenta. On informuje o skutkach pękniecia i komplikacjach jakie moga wystapić. Jest to czlowiek przez duże "C". Życzę Ci dużo zdrowia i nie bój się, wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie
Jovita
gość
17-02-2009, 16:19:00

witam mam pytanie bpo nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy poczekac ... od pewnego czasu dokladnie od 28,11 mam okropne zawroty glowy wczesniej pojawialy sie jak wstawalam tearz mam je nawet stojac nie poruszajac sie nasilaja sie jak klade cos ponad glowa np na polke 4 razy tracilam przytomnosc po odzyskaniu zawsze bardzo krecilo mi sie w glowie do tego stopnia ze nie moglam utzrymac rownowagi ;/ dosyc czesto boli mnie glowa podczas bolu odczuwam mdlosci czy to moga byc obiawy tetniaka ??
gość
17-02-2009, 17:09:00

czy ktoś może mi podać namiary na profesora Ząbka?pilne!!!
gość
18-02-2009, 07:50:00

Jeśli ktoś ma operować tętniaka mózgu w Warszawie to tylko jest dwóch neurochirugów prof. Ząbęk z Bódnowskiego i dr Podgórski z Szaszerów. Nie idźcie do MSWiA-tam nie ma szans na powodzenie w operacji,nawet jak operacja sie uda to zrobią udar lub inne uboczne skutki wynikające z tego,że lekarz nie przewidział czegos lub żle tętnice złapał! Moja mama jest po takiej operacji zamkniecia niepęknietego tętniaka, od 4 miesiecy lezy sparalizowana i ma uszkodzony osrodek mozgu ,nie widzi lewej strony,jest kaleką.

Nana

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: