Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-11-2010, 19:32:19

Co slychac u Eli jakie ma samopoczucie, niepokoimy sie napisz kilka slow , to juz 3 doba po klipsie napewno masz wiecej spostrzezen i informacji o jej zdrowiu podziel sie z nami prosimy . Pozdrawiamy i usciski dla Eli od foremek.
gość
03-11-2010, 20:20:22

Ja również jestem bardzo ciekawa jak czuje się Ela, trzymam za nią mocno kciuki, najgorsze już za nią, napisz koniecznie jak się czuje. Mam nadzieję, że z każdym dniem lepiej.
Pozdrawiam,K.
gość
04-11-2010, 21:40:34

Przepraszam - nie miałem głowy do odwiedzania forum wcześniej. Ela ma podawane leki nasenne, bo cały czas chce wstać i wracać do domu. Jest spakowana do powrotu. Lekarze mówią, że jak stan się nie pogorszy, po weekendzie może przeniosą ją z kliniki do jakiegoś bliższego nam szpitala - to chyba dobra wiadomość :). Nie ja jestem osobą upoważnioną do odbierania informacji o jej stanie zdrowia, więc nie wiele więcej wiem...
gość
05-11-2010, 20:52:08

Gość 2010-10-27 06:32:22 Jem bromergon 3 razy dziennie p o 4 tabletki i dostinex 2 razy w tygodniu po 2 tabletki maksymalna dawka i nic:(
gość
05-11-2010, 21:24:52

Gość 2010-10-27 06:32:22 Jem bromergon 3 razy dziennie p o 4 tabletki i dostinex 2 razy w tygodniu po 2 tabletki maksymalna dawka i nic:(
gość
06-11-2010, 15:48:46

witam czy do operacji klipsowania tętniaka na mózgu jest konieczne zgolenie włosów?
gość
06-11-2010, 19:51:40

W większości przypadków (zależy od szpitala i miejsca tętniaka) niestety trzeba zgolić włosy, pielęgniarki zazwyczaj to robią dzień przed operacją. Ale głowa do góry to tylko włosy - odrosną
Pozdrawiam,K.
gość
06-11-2010, 21:38:30

Do K 30. Juz niedlugo za 2 tygodnie bedziesz szczesliwa po embolizacji i przestaniesz sie denerwowac bedziesz miala wszystko za soba , okres rekonwalescencji przebiegnie szybko. Jestes mloda , zdrowa , silna wiec pojdzie latwo i bez problemow. W jakim miescie bedziesz miala operacje?. Moj tetniak jest o polowe mniejszy niz Twoj a "ujawnil" sie podczas badania na pogotowiu Mra szyi,mialam objawy jak po wylewie ale okazalo sie ze nie pekl. Czy ktos z Twojej rodziny moze dac nam jakas wiadomosc o Twoim samopoczuciu np. w 3-4 dobie po operacji czy bedziemy czekac na informacje od Ciebie?Pozdrawiam i trzymam kciuki JK
gość
07-11-2010, 10:19:35

Ja faktycznie już chciałabym mieć to wszystko za sobą.
Oczywiście dam znać jak tylko będę mogła, wierzę że wszystko będzie dobrze i odezwę się na forum szybciutko. Embolizacja w Warszawie.

Trzymam kciuki za wszystkich!
Pozdrawiam,K.
gość
08-11-2010, 12:32:15

Witam, mam pytanie czy nie znacie jakiegoś dobrego lekarza neurologa, miałam operacje zaklipsowania tętniaka 3,5 roku temu, który znajdował się z prawej strony z tyłu głowy, a teraz boli mnie z lewej strony, czyje jakby takie pulsowanie , kłucie, bardzo się boje, bo czy po takim czasie mogło się coś znowu złego zrobić, miałam wcześniej robione wszystkie badania i wykryto tylko jednego tętniaka, a tętniakowość mnogą wykluczyli. Napiszcie proszę jak kogoś możecie polecić, pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: