Reklama:

tętniak mózgu-życie po embolizacji (438)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-06-2018, 19:11:02

Mnie tomografia z kontrastem podanym dozylnie nie bolała, szczerze mowiac to nawet milo wspominam to ciepełko rozchodzące się falą po całym ciele. Niestety kontrastu podawanego do tetnicy w trakcie badania DSA przed zabiegiem embolizacji nie wspominam milo to bolało bardzo ale krótko. Wszystko da się wytrzymać jak człowiek wizualizuję sobie cel który chce osiągnąć.
gość
15-06-2018, 10:12:29

Ja jestem po embolizacji od 11kwietnia.W Katowicach-Ligocie.Czuje się ogolnie dobrze tylko jak się schylam mam lekkie zawroty glowy nie wiem czy to normalne?
gość
19-06-2018, 09:03:25

Jestem po pękniętym tętniaku czuje sie nie zle ale kondycja marna
gość
18-07-2018, 15:40:25

Jestem po embolizacje tętniaka tetnicy szyjnej od 1,5 roku czuję się bardzo dobrze . Pozostały mi tylko lekkie szumy w lewym uchu ale słyszę je tylko jak obudze się w nocy ,gdy jest idealna cisza . Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia
gość
20-07-2018, 20:34:11

Jestem 2 lata po embolizacji tętniaka ze, stentem ale nie dzwigam znaczy się się mam małe dzieci i wiadomo muszę je dźwigać co jakiś czas, ale większych ciężarów nie dzwigam, ogólnie żyje jak przed embolizacją,i oby tak dalej było życzę wszystkim zdrowia.
gość
17-08-2018, 21:20:12

Jestem 3 tyg po embulizacji tètniaka mozgu mam 44 lata i bardzo jestem obciazona chorobami jak uslyszalam ze mam isc na operacje powiedzialam pani doktor ok stwierdzilam ze nie ma co sie bac i trzeba przyjac wole naszego kochanego przyjacielaBOGA mialam oczyszczonego wypelnionego i zabezpieczonego dwoma spiralami tetniaka I MIAŁAM TAKIE SZCZESCIE ŻE U MOIM PRZYPADKIEM ZAJAŁ SIĘ PAN PROFESOR JUSZKAT Z POZNANIA BARDZO JESTEM JEMU WDZIĘCZNA ZA JEGO FACHOWOŚĆ A BOGU ZA PROFESORA lekarxe na neurochirurgii w szpitalu w poznaniu sa bardzo zorganizowani a pielegniarki wspaniale po prostu z sercem na dloni do pacjenta SERDECZNIE POZDRAWIAM KRUSZYNKA pani pielegniarka o jasnych wlosach i pieknych czerwonych kolczykach i fantastycznym kitlu w pieski bedzie wiedziala o kogo chodzi sama mnie tak nazwala WASZA OPIEKA JEST WSPANIAŁA DOBRO POWRACA
gość
19-08-2018, 15:21:01

Witam wszystkich. Przypadkiem zdiagnozowano u mnie dużego tętniaka mózgu 29 /19mm. Czekam na embolizacje i angiografie i potwornie się boję.
gość
14-09-2018, 17:33:25

Będzie dobrze musi być dobrze zdrowia a i staraj się nie denerwować
gość
27-09-2018, 20:20:02

Czy ktos po embolizacji tetniaka w okolicy tetnicy szyjnej wewnetrzej kolo tetnicy ocznej ma problem z widzeniem blysków??
Do osoby powyżej przed zabiegiem nie bój się bedzie dobrze a na pewno lepiej niz zyc z tykajaca bomba w glowie, kazdy z nas sie bal jak cholera ale jakby się dobrze zastanowic to tetniak wykryty przed peknieciem jest jak los wygrany na loterii zycia, pozdrawiam
gość
02-10-2018, 20:03:13

Ja miałem takie błyski jak by pioruny ale przechodziły jestem już 2lata po embolizacji i na razie jest dobrze zdrowia życzę

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: