Ucze sie o boreliozie, czytam w necie mozliwie jaknawiecej informacji, musze przyznac sie ze to dla mnie nowy temat , odkrycie 21 wieku. Zasiales we mnie zainteresowanie ta choroba . Ja mam takie objawy i to sporo, kilka lat temu dziabnal mnie skorpion, mieszkam w pustynnym klimacie , chyba juz wspomnialam , tutaj nie ma kleszczy ale byc moze ten skorpion tez mial jakies bakterie. Mialam podwojne widzenie i takie falowanie przed oczami , kiedy szlam to wydawalo mi sie ze ziemia usuwa sie spod nog w zwiazku z tym szlam jak bocian , wysoko podnoszac nogi.Ciezko tobie czytac bo ta klawiatura jest strasznie okrojona ze znakow, przepraszam.Bylo to dawno i nie bylam u zadnego lekarza.A teraz mam tetniak wiec wszystkie objawy takie jak: bole glowy, czasami zaburznia widzenia, dretwienie konczyn, denerwujace dzwonienie w uszach, tetnienie , buchanie krwi w tetnicach mozgowych, przypisuje tetniakowi ale biore pod uwage jak od ciebie dowiedzialam sie o boreliozie , ze mam przez tego skorpiona jakas odmiane boreliozy.
Nie martw sie , wyleczysz borelioze a tetniak napewno nie powieksza sie , gdyz on powieksza sie od wysokiego cisnienia powyzej 140/90.Milego dziona zycze i dziekuje za emotki, sa fajne.