Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-03-2011, 08:28:51

tak mieszkam koło lasów i miałem kleszcza w kiwtniu 2010 ale laekarz mówi ze mój organizm zna tą chorobe i ze ona juz długo sie panoszy we mnie zawsze jest metoda odstawania leków dozylnie boreliozy nie da sie wyleczyc ale zaleczyc
gość
13-03-2011, 08:30:35

czy ja rozmawiam dalej z tą sama osoba od tetniaka czy to już zupełnie inna;p ?
gość
13-03-2011, 17:50:33

Tak to ja, nikt inny nie chce z nami gadac, moze dlatego ze mamy wiecej niz jedna chorobe, nie wiem czemu zalezy Tobie na wiekszej ilosci dyskutantow? To wprowadza zamet, nie wiadomo do kogo piszesz wszystko miesza sie, ale to Twoj watek. U mnie w nocy znowu ten sam epizod , zmrowiala prawa reka a wlasciwie dlon , nie wiem co sadzic, to moze byc od tetniaka ale i moze to byc borelioza, przeczytalam ze bakteria borrelia burgdorferi wytwarza toksyne ktora daje objawy miedzy innymi dretwienie konczyn.Jezeli leczenie antybiotykami nie przynosi poprawy to zapytaj lekarza o ozonowanie krwi. Polega to na tym ze pobieraja troche krwi , nastepnie ja wzbogacaja ozonem i spowrotem ta krew wprowadzaja do zyl. ten ozon jest roznoszony po calym organizmie i niszczy bakterie borrelia.Moge nie pisac jesli nie chcesz j.
gość
13-03-2011, 20:58:19

Pisz.pisz ja nie napisałem nigdzie ze chciałbym wiecej rozmówców odpowiada mi tak jak jest ;)dobrze qwiedzieć ze nie ejstem sam z tymi problemami ja dzis byłem na spacerze i cosdziwnie zle sie po niem czuje głowa zxaczeła boleć jak zwykle tylko po stronie tętniaka jutro zadzwonie do lekarza i sie spytam a ty długo juz wies zze masz tetniaka? jakie czynnosci wykonujesz?
gość
13-03-2011, 21:50:35

Wiesz ze z tetniakiem zyje sie dlugo , nie wiadomo kiedy utworzyl sie, bo nie zawsze daje objawy. Ja miewalam bole glowy niezbyt czesto , od czasu do czasu jak wszyscy narzekajacy na bole. Jakies tabsy przeciwbolowe i dobrze bylo . Ale w ub. roku w czerwcu dostalam takiego silnie klujacego bolu, jakby mnie porazil prad, to bylo nie do wytrzymania, w dodatku zrobilo sie podwojne widzenie ,takie raczej polowiczne , widziany przedmiot widzialam tylko w polowie . Pojechalam na pogotowie i zrobiono mi tomografie glowy i rezonans szyi. I wyszedl tetniak maly 5mm, po pol roku powtorka ten sam silny napadowy bol dobrze ze krotkotrwaly bo nie dalo sie wytrzymac i to zaburzenie widzenia. I znowu pogotowie i 6mm tetniak.minely 4 miesiace , zeby nie powiekszal sie bo moze peknac jak bedzie wiekszy i bedzie wylew a po nim na dwoje babka wrozyla albo rybka albo... nie chce myslec co mnie moze spotkac , wole byc z innymi na forum i ich wspierac , jednak jak sie ma z kims podobne problemy to jakos razniej. Pozdro , badz dobrej mysli nie taki diabel straszny jak go maluja.
gość
14-03-2011, 08:50:32

Ja od listopada nie miałem badnaia terminoów nie ma neurolog dopiero na pażdziernik i bede szedł prywatnie boje sie zę urusł ze tak zapytam ile masz lat?
gość
14-03-2011, 20:55:09

Hej, nie pyta sie kobiety o wiek wiadomo , ze za duzo, ale nie o to chodzi mozemy tutaj zaprosic mlodsze osoby do dyskusji, zaraz zrobi sie wesolo, czy Ty czytasz tak z ciekawosci inne watki na tym forum , ja czytam watek o operacjach kregoslupa, tam dopiero jest wesolo na tym forum, robia spotkania w Warszawie, ludzie po operacjach , niektorzy jada w kolnierzach ortopedycznych, maja spotkac sie 26 marca w zlotych tarasach. Jest tutaj taki mlody 17 latek Arek ma tetniaka i gruczolaka, mozesz go poszukac , on pisze na watku "tetniak mozgu", on jest w Twoim wieku. Ciao lece do pracy.
gość
14-03-2011, 21:24:35

ja mam 24 lata;p miłej pracy można zaprosic bedzie wesoło ;)
gość
15-03-2011, 03:40:43

Wrocilam z pracy, poczytalam forum , napisalam do Arka 17 latka zeby do nas zajrzal na ten watek , moze odezwie sie , kiedys jakies 5 m-cy temu pisal czesto, ostatnio nie pisze , moze mu sie nie chce albo przeszedl embolizacje i mu poprawilo sie zdrowie. Poczekamy moze sie odezwie, zdrowka zycze , ciao.
gość
15-03-2011, 03:41:09

Wrocilam z pracy, poczytalam forum , napisalam do Arka 17 latka zeby do nas zajrzal na ten watek , moze odezwie sie , kiedys jakies 5 m-cy temu pisal czesto, ostatnio nie pisze , moze mu sie nie chce albo przeszedl embolizacje i mu poprawilo sie zdrowie. Poczekamy moze sie odezwie, zdrowka zycze , ciao.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: