Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-10-2012, 12:29:02

To muszę zrobić rozpoznanie i poszukać jakiegoś mistrza.
Co do "nie jesteś sama" to nie takie proste. Jak na razie wiem o tym ja i lekarz. Dzieci są zbyt małe żeby je straszyć, z koleji moja mama zamęczyłaby mnie swoją troską i milionami telefonów i dobrych rad - tak,że zostaje mi forum.
Co jeszcze musiałeś zmienić w swoim życiu poza rezygnacją z siłowni?
Pozdrawiam
A.
gość
22-10-2012, 12:40:18

M czemu nie zapytasz o moje zdrowie , znamy sie prawie dwa lata , nie warto ?
Forumowiczka
22-10-2012, 19:41:10

Gość 2012-10-22 14:40:18 M czemu nie zapytasz o moje zdrowie , znamy sie prawie dwa lata , nie warto ?
Kto i Kogo pyta? nie trzeba się logować , jeżeli ktoś nie chce , ale wypadało by się jakoś podpisac !!! dla łatwiejszego rozeznania , kto jest chory , a kto opiekunem pozdrawiam
gość
24-10-2012, 19:47:02

Właśnie kto pyta bo nie wiem ?nie palić to raz no i unikam dużych ciężarów
Forumowiczka
24-10-2012, 19:57:12

Gość 2012-10-24 21:47:02 Właśnie kto pyta bo nie wiem ?nie palić to raz no i unikam dużych ciężarów
i nadal nie wiadomo kto? i komu odpowiada ? a wystarczy jakieś pseudo lub wymyslone imię !!!!!!
gość
25-10-2012, 14:21:18

Do M, a teraz to ja sie dziwie , ze nie wiesz " kto pyta " , sami we dwoje pisalismy o swoich tetniakach caly rok, fakt to Ty zalozyles ten watek , ale tylko ja pisalam , ani jedna osoba wiecej . Ty miales embolizacje tetniaka w maju 2011, moj dotychczas pozostaje nieembolizowany...
dziwilam sie , ze nie pytasz o moje zdrowie , chociaz ja pytalam o Twoje dziesiatki razy ...
mialam zludne wyobrazenie , ze internetowa troska istnieje.... nie odpowiadaj mi , zbyteczne
gość
26-10-2012, 14:00:11

Nie siedzę tu całymi dniami zauwazyłem że pisze ktostam o embolizacji to opisałem co i jak tak po za tym mam co innego do roboty niz siedzieć tutaj mozę faktycznie przeoczyłem za co przepraszam
gość
26-10-2012, 14:53:27

Mateusz jest glowny watek "Tetniak " , a ten mozesz zglosic do zamkniecia , to Twoj watek , i jesli nie chcesz juz wypowiadac sie po prostu , nikt Ciebie nie zmusza , przykro mi , ze po 2 latach , prawie , piszesz o mnie " ktos tam " , ja Ciebie wspieralam , a Ty nawet nie zapytasz jak ja sie czuje ? , nikt z Toba nie pisal od poczatku zalozenia przez Ciebie watku , tylko ja , moje zmagania z nieembolizowanym tetniakiem sa Tobie dobrze znane , udajesz teraz , ze nie wiesz kto ja jestem , dziekuje Mateusz za "ludzkie odruchy", tylko ja znam Twoje imie , teraz wiesz kto pisze ! , nie odezwe sie wiecej .
gość
27-10-2012, 21:30:25

A ska ja mam wiedizeć jak się nikt nie podpisuje? i nic nie udaje spoko zamkne bo jak Się ma ktoś o takie rzeczy obrazać to nie ma sensu a po drugie ja imienia nie ukrywam także jak ktos chce to moze je znac problemu nie widze
gość
27-10-2012, 21:33:02

Ktoś tam miałem na myśli osobe która pisał jak to wyglada itp nigdy skrótami nie pisałem zawsze było że Ja to Mateusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
Reklama:
Reklama:
Reklama: