Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-01-2012, 20:06:38

dziekuje za informacje:) oczywiscie juz poczytałem. Dzisiaj miałem miec wizyte u endokrynologa, ale niestety lekarza nie było i wizyte mi przełozyli. W czoraj miałem problemy przykucnac po tem spuchły mi kolana i do tego doszzedł bol.
gość
31-01-2012, 20:37:12

Arek, ja mysle , ze puchniecie kolan mozesz wiazac z gruczolakiem , w czwartek zapytaj endokrynologa czy to jest mozliwe , te bole nog, opuchlizna czy on ma jakies racjonalne wytlumaczenie. Ja mam tetniak a kolana nigdy nie puchly. Poczytam na kafeterii czy dziewczyny skarza sie na puchniecie.Ostatnie wiadomosci o tej Kindze wskazuja , ze schodzi z niej woda , czyli puchla wczesniej.Narazie
gość
31-01-2012, 20:40:04

Powiedzial nam Bartek , ze dzis tlusty czwartek, skad ja wytrzepalam czwartek? , moze ja mam jakies badanie , zajrze do rozkladu " jazdy"
gość
01-02-2012, 11:57:33

Dzisiaj przerzuciło mi się na lewą rękę. Boli mnie ręka i także nie mam siły zacisnąć dłoni. Wyczytałem teraz w internecie że przy gruczolaku występują zaniki mięśni.
gość
01-02-2012, 12:42:00

może lepiej nim czekać to lec do szpitala bo widzę ze nie ciekawie u Ciebie się robi ]
Mateusz
gość
01-02-2012, 16:27:49

Na kiedy wizyta przelozona? Jezeli masz mozliwosc to , dobrze byloby miec jeszcze drugiego endokrynologa, lub neurologa nie nalezy polegac na opinii tylko jednego. Ludzie zawsze wybieraja konsultacje w kilku miejscach i to na NFZ, gdyz prywatnie leczacy specjalisci maja tez podpisywane kontrakty z NFZ.Opowiedz lekarzowi, o opuchnieciu kolana , reki, niech znajda przyczyne. A o miesniach nie mysl negatywnie , ta choroba Ciebie nie dotyczy ona nazywa sie SLA i dotyka ludzi okolo 50.
Jak wyczytalam na kafeterii to ten profesor z Warszawy z ul . Szaserow jest polecany na forum jako bodaj najlepszy specjalista neurochirurg w Polsce. Jego specjalnoscia sa guzy mozgu i tetniaki.Czy Ty bierzesz pod uwage poszukac wybitnego specjalisty?
Wiem , ze masz daleko do Warszawy , moze jednak warto , ja znajde kontakt , bo na kafeterii podaja sobie numer telefonu i adres.
PS , obaj mieszkacie w poludniowej Polsce , nawet moze blisko siebie. Mateusz w Strzelcach , a Ty Arek?
Pozdrawiam Was.
gość
01-02-2012, 20:39:42

Ja mieszkam w strzelinie Mateusz:)
gość
01-02-2012, 21:55:45

Sorasy , walnelam Strzelce bo pamietalam , ze to od strzelania.
gość
21-02-2012, 19:18:42

W czwartek jadę na wizytę do endokrynologa (Gliwice), a później do neurochirurga. Jeżeli chodzi o neurochirurga to narzekać nie mogę i wydaje mi się że w Katowicach jestem pod dobrą opieką.
gość
21-02-2012, 22:51:19

Fantastycznie ,endokrynolog od gruczolaka, czy masz PRLw normie/prawie?, pozniej to znaczy za jaki czas? bedzie neurochirurg podejmowal decyzje o tetniaku? a jaka wielkosc?.Dobrze napiszesz po wizycie.Trzymaj sie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: