Cała opieka naszego państwa jest pod psem, nikogo nie obchodzi byt śpiocha i jego rodziny. Jak widzę tych ujadających na siebie kundli , co nas reprezentują w sejmie i te całe ławy rządowe, to wiecie co mi się otwiera ...... I wszystko to za nasze pieniądze, czasami siłą wydzierane z gardła.
Lonia - odleżyny to najpierw takie odgniecione czerwonosine plamy, wyglądają jak takie świeże siniaki, w póżniejszym stadium robią się rany, wypada ciało, a w skrajnych przypadkach ciało odpada aż do kości. To co opisujesz, to rzeczywiście może być wysypka uczuleniowa, ale alergent należy określić i wykluczyć. Spróbuj w Google wpisać - odleżyny - zawsze coś internet Ci pokaże, pewnie też i zdjęcia.
Dzisiaj jest mi smutno i jednocześnie zrodziła się u mnie większa nadzieja - w ogrodzie mieliśmy grila w rodzinnym gronie z przyjaciólmi i był też Jacek, oczywiście siedział z boku na wózku, w pewnym momencie w obecności drugiej ciotki i mojej koleżanki popłynęły mu łzy z oczu ciurkiem, dwa potoczki. Póżniej, kiedy już wszyscy poszli, a on był w łóżku miał bardzo smutną minę i znowu mu łzy pociekły ciurkiem z obu oczu, nie była to jedna łza, a jego oczy były takie przytomne i rozumne. Taki płacz zdarzył się pierwszy raz.. Jeśli ma zachowaną pełną pamięć, to wie w jakim znajduje się położeniu, przecież jest lekarzem. Czy będę umiała go przekonać, że warto żyć, Boże pomóż mi! - Marychaj