Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
14-03-2009, 20:54:00

Witam

Czy coś Wam mówi zdanie: nasilone zaniki korowe głównie nadnamiotowo???
To pierwsze zdanie z opisu TK głowy.
olimpia_n
gość
15-03-2009, 11:19:00

Brawo Grzesiu strona super!!! pozdrawiam RG
Forumowicz
15-03-2009, 11:42:00

Dziękować Pomału do przodu,dopiero pół forum przeczytałem ale tego jest [addsig]
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
15-03-2009, 17:59:00

czy moglibyście i mi dać takie nagranie stumulacji Talara próbuje sie dostać do talara ale nie odbiera telefonu mój chłopak jest już 4 tyg w śpiączce robi jakies postępy ale chciłabym mu pomóc się obudzić słyszałam że Talar jest skuteczny i chciałabym się znim skontaktować mój mail gosia533@autograf.pl oczywiście zapłacę za to i pokryje koszty
gość
15-03-2009, 21:11:00
Wtajemniczona
16-03-2009, 08:53:00

Witam,

Grzesiu dzięki - pomysł z galaretką jest super!!!

Pozdrawiam [addsig]
Aga
Wtajemniczona
16-03-2009, 09:09:00

Przeczytałam Gościu historię ku pokrzepieniu serc, odnalazłam tam kawałek siebie- słowa , myśli, nadzieje, modlitwe.... Polecam przeczytajcie"

Ciesze sie tym bardziej, że rehabilitant o którym tam piszą będzie pracował również z moim Tomkiem

Pozdrowienia
[addsig]
Aga
gość
16-03-2009, 09:19:00

W Legionowie pod Warszawą jest ośrodek opiekuńczo-rehabilitacyjny. Przyjmują w śpiączce. Lekarz super, odwiedza swoich pacjentów codziennie. Rehabilitantki też polecam. Pielęgniarki jak wszędzie, jedne OK, inne kiepskie (delikatnie powiedziane). Jedynym naprawdę WIELKIM problemem jest dyrektorka. Ciężko z nią cokolwiek załatwić. Początkowo milutka, potem... szkoda gadać.

Moja mama wczoraj była w doskonałym humorze. Byłyśmy ponad godzinę na ogródku. Potem wykąpałam ją w wannie. Była taka szczęśliwa! i my również... A dziś znowu od rana "szaleje". Kochani nerwy już nam siadają... Mój mąż mnie pociesza i mówi: "czasem słońce, czasem deszcz". Tyle, że ten deszcz jest OKROPNY...

Mama "zaczynała" gryzienie właśnie od banana i galaretki. Dawałam mamie rosół z lanymi kluseczkami (takimi trochę rozgotowanymi). Zupki z rozgotowanymi warzywami (początkowo mało, potem coraz więcej). Potem okazało się, że problemu z gryzieniem mama niema.

AGA jestem pod wrażeniem postępów Twojego Tomka. BRAWO!!!

pozdrawiam
magda

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Reklama: