Czytam to forum od kilku tygodni.przeczytalam je prakrtycznie cale i musze z przykroscia stwierdzic ze sie bardzo zawiodlam a poza tym jest mi okropnie za was wstyd.Pomimo tego ze pisalam tu tylko kilka razy to jestem nabierzaco z kazdym tematem.Jak zaczelam je czytac to przez pierwsze 200 stron nie moglam sie oderwac, pozniej bylo coraz gorzej a teraz jest tragicznie.Uwazalam i dalej tak uwazam ze to forum zostalo sworzone po to zeby ludzie tacy jak my ktorych dotknela ta tragedia mogli sie wygadac zapytac o rade badz jej udzielic a nie po to zeby sie klocic ,madrzyc i w kolko rozprawiac nad tym samym.Kazdy z nas ma inny przypadek i kazdy z nas potrzbuje pomocy a nie tylko czesc.Ja jak napisalam zapytania kilka razy to niesty ale nigdy nie otrzymalam odpowiedzi ani wsparcia ale obrzucac sie blotem to macie czas.Moze powinniscie zalozyc inne forum zeby upusic swoje emocje ale tu uwazam ze powinnismy sie skupic na konkretnych sprawach.Nie podpisuje sie bo zauwalylam ze i tak nie ma to dla was wikszego znaczenia.