Justyno, lykalem nootrnpil 2x2400/dziem z rok, potem ginkofar w zamian nootropilu z pol roku. Nie biore juz z 3 m-ce. Nie zauwazylem roznicy. Pozdr [addsig]
31-10-2008 o 20:31, edyta12 :
Witam wszystkich iCiebie Madziu, co dzień myślę żeby Ciebie zapytać o to samo ale trochę brak czasu i sił .Okazało się że u Mojej Mamy nastąpiło niedotlenienie mózgu, i uszkodzenie w płacie czołowym.Lekarze mówią ,że trzeba czasu,rehabilitacjii i trzeba z mamą duzo przebywać , jeszcze nie chcą ją wypisać do domu że jest za wcześnie.Mówi coraz więcej , i takie normalne rzeczy, wzrok już jej tak nie ucieka ale jeszcze nie mamy z nią takiego kontaktu że my mówimy a ona odpowiada.Byłam na konsultacjii prywatnie u neurologa, i stwierdził że całkiem bez szwanku to mama z tego nie wyjdzie bo stan był tragiczny , ale skoro po 4 tygodniach robi takie postępy to ma duże szanse.Problem polega na tym że leży na oddziałe dla przewlekle chorych , zamiast moim zdaniem na rehabilitacjii neurologicznej - no ale taka jest właśnie polska rzeczywistość ,nikt takich ludzi bez kontaktu tak naprawdę nie chce!!!!!!!!!!!!Napisz co U Was , codziennie o Was myślę.
Edyta
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.