Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowicz
31-10-2008, 10:51:00

Justyno, lykalem nootrnpil 2x2400/dziem z rok, potem ginkofar w zamian nootropilu z pol roku. Nie biore juz z 3 m-ce. Nie zauwazylem roznicy. Pozdr [addsig]
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
Początkująca
31-10-2008, 19:31:00

Witam wszystkich iCiebie Madziu, co dzień myślę żeby Ciebie zapytać o to samo ale trochę brak czasu i sił .Okazało się że u Mojej Mamy nastąpiło niedotlenienie mózgu, i uszkodzenie w płacie czołowym.Lekarze mówią ,że trzeba czasu,rehabilitacjii i trzeba z mamą duzo przebywać , jeszcze nie chcą ją wypisać do domu że jest za wcześnie.Mówi coraz więcej , i takie normalne rzeczy, wzrok już jej tak nie ucieka ale jeszcze nie mamy z nią takiego kontaktu że my mówimy a ona odpowiada.Byłam na konsultacjii prywatnie u neurologa, i stwierdził że całkiem bez szwanku to mama z tego nie wyjdzie bo stan był tragiczny , ale skoro po 4 tygodniach robi takie postępy to ma duże szanse.Problem polega na tym że leży na oddziałe dla przewlekle chorych , zamiast moim zdaniem na rehabilitacjii neurologicznej - no ale taka jest właśnie polska rzeczywistość ,nikt takich ludzi bez kontaktu tak naprawdę nie chce!!!!!!!!!!!!Napisz co U Was , codziennie o Was myślę.

Edyta[addsig]
edyta12
gość
31-10-2008, 22:14:00

Dzięki Grzesiek. Dajemy mamie wlasnie 2400 w saszetkach od poltora roku 2 x dziennie. a czy mozesz okreslic jak na Ciebie dzialal, jesli to mozliwe? bardziej pobudzajaco (jak wg opisu) czy moze jednak troche otepiajaco? interesuje mnie bo teraz zmienijszalysmy dawke i kiedy w ogole nie dostawala to jakby male drżenia sie pojawily. ciekawa jestem czy ktos cos zaobserwowal jakis symptom odstawienia?
pozdrawiam,
Justyna
Forumowicz
01-11-2008, 07:19:00

Justyna nie zaobserwowlem jakis zmian,ale na mnie dzialal predzej otepiajaco. Ja go odstawilem na rzecz podobnie dzialajacego lecz naturalnego ginkofaru i potem odstawilem i to [addsig]
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
01-11-2008, 12:46:00

Nootropil działa jedynie odchudzająco na portfel i to jest jego najbardziej skuteczne działanie. Pozdrawiam.
gość
01-11-2008, 13:31:00

Warto poczytać o ALC i gotu-kola. Lepsze niż bilobil. Powodzenia
gość
01-11-2008, 15:15:00

31-10-2008 o 20:31, edyta12 :
Witam wszystkich iCiebie Madziu, co dzień myślę żeby Ciebie zapytać o to samo ale trochę brak czasu i sił .Okazało się że u Mojej Mamy nastąpiło niedotlenienie mózgu, i uszkodzenie w płacie czołowym.Lekarze mówią ,że trzeba czasu,rehabilitacjii i trzeba z mamą duzo przebywać , jeszcze nie chcą ją wypisać do domu że jest za wcześnie.Mówi coraz więcej , i takie normalne rzeczy, wzrok już jej tak nie ucieka ale jeszcze nie mamy z nią takiego kontaktu że my mówimy a ona odpowiada.Byłam na konsultacjii prywatnie u neurologa, i stwierdził że całkiem bez szwanku to mama z tego nie wyjdzie bo stan był tragiczny , ale skoro po 4 tygodniach robi takie postępy to ma duże szanse.Problem polega na tym że leży na oddziałe dla przewlekle chorych , zamiast moim zdaniem na rehabilitacjii neurologicznej - no ale taka jest właśnie polska rzeczywistość ,nikt takich ludzi bez kontaktu tak naprawdę nie chce!!!!!!!!!!!!Napisz co U Was , codziennie o Was myślę.

Edyta

Edyta, podaj mi w mailu twój nr telefonu napewno oddzwonię.
Podaje adres mkowalska@winkowski.pl

Grześ jak tam postępy???
magda
Forumowicz
01-11-2008, 17:51:00

Madziu, cwicze ale dlugi pobyt w domu nie wyszdl mi na zdrowie, teraz nadrabiam.[addsig]
Forumowicz
04-11-2008, 18:17:00

Nie wstydzcie sie tu pisac [addsig]
Początkująca
04-11-2008, 19:46:00

Cześć

Wiesz jak to jest Grzesiu , chętniej się pisze jak dzieje się coś pozytywnego , to wszystko człowieka cieszy i aż chcę się pisać a jak jest tak sobie to człowiek skupia się na swoich sprawach , nie chce pisać przykrych rzeczy żeby innych nie dołować, Przynajmniej mi się tak wydaje) A może u Ciebie dzieje się coś pozytywnego , napisz
Madzia co u Was , jak Mama???

Pozdrawiam wszystkich
Edyta
[addsig]
edyta12

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: