Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
17-10-2008, 12:57:00

Witam nie wiem czy już znalazła osoba potrzebująca numer do profesora Talara to jest 604449599 proszę się nie poddawać mój mąż obudził się po12 dniach śpiączki farmakologicznej i dochodzi do siebie jest w ośrodku w którym uczą go chodzić i mówić bo najlepiej to przeklina przedewszystkim ma zanik mięśni schudł 25 kg .żywa
żywa
gość
17-10-2008, 13:11:00

Dziękuje, za nr i słowa wsparcia wójek miał wylew w sobotę dzisiaj mija siódmy dzień. Wszyscy w rodzinie są wstrząśnięci tym bardziej, że to kolejna tragedia w tym domu na przestrzeni kilku miesięcy

Pozdrawiam
Kamila
gość
17-10-2008, 13:17:00

DO Małgosi!! Nigdy nie odmawiałam pomocy i nie odmawiam,i chetnie dzielę się swoimi6-cio letnim doświadczeniem,i jeszcze chętniej słucham innych rad. A i ja ,jak widzisz radzę sobie przez te lata, sama zajmuję się Edytą,mimo że mam prawie 60 lat. I tez nieraz mnie obrażają,a o profity nie walczę Ale mam do Ciebie pytanie czy ; pod PETYCJĄ się podpisałaś?mama Edyty
gość
17-10-2008, 18:03:00

Wczoraj moją mamę zawieźli karetką do szpitala na Sobieskiego na konsultację. Pani doktór nie przyjęła mamy. Powiedziała, że najpierw muszą ją na Brudnie wyleczyć... Zastanawiałam się o co chodzi... I nikt z Was nie zgadnie... Dziś dowiedziałam się, że wysypka o której mówię codziennie (od pięciu dni) pani doktór prowadzącej to...ŚWIERZB...
Właśnie wymienili mamie rurkę tracho na metalową. Pani pielęgniarka powiedziała, że lekarz prosił abym kupiła w aptece "szczoteczkę" do jej czyszczenia. Objechałam kilka aptek i wszystkie panie stwierdziły jednoznacznie, że szczoteczka zawsze jest w zestawie, a w aptece takiej się nie kupi... Wróciłam do szpitala i po dziwnej wymianie zdań (poradzono mi, że mogę podobną kupić w sklepie gospodarstwa domowego) wydębiłam wreszcie szczoteczkę. Właśnie dowiedziałam się, że w zestawie jest również specjalna tasiemka, a nie sznurek którym mamie przywiązano tą rurkę... BRAK MI SŁÓW... I CHCE MI SIĘ WYĆ...
magda
Początkująca
17-10-2008, 18:32:00

Cześć,
Kasiu - wysłałam Ci maila.
Grzesiu, czy móglbyś mi napisać jak się ten osrodek w Poznaniu nazywa???

Kokoikam - to szokujące co piszesz. Nie mam słów. Nie daj im się i nie daj się łatwo spławić. Pacjent ma swoje prawa i w każdym szpitalu powinien być Rzecznik Ochrony Praw Pacjenta. Może do niego się zwrócić?

Pozdrawiam,
Curry[addsig]
...trzeba nabawić się nieuleczalnej obsesji i mijać zdrowo otwarte okna...
Forumowicz
17-10-2008, 19:06:00

Curry www.mogilenska.pl jeszcze jest sala cw i podwieszki, tego nie ma w galerii. Pozdr[addsig]
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
17-10-2008, 20:17:00

Mamo Edyty, o jaką petycję pytasz? Małgosia
gość
17-10-2008, 20:22:00

Szczoteczki do rurek trach. można kupić w sklepach ortopedycznych, szczególnie tych, które mieszczą się przy dużych szpitalach z OIOM-mi i Oddz.rehabilitacyjnymi. To na wypadek, gdyby jeszcze ktoś był zainteresowany. Marychaj
Forumowiczka
17-10-2008, 20:46:00

Kokoikam - szczotkę do czyszczenia rurki w Waszawie można kupić w sklepie medycznym Cezal ul. Moniuszki (to jest na przecikow Filharmonii, na tyłach dawnego SEZAMU przy Marszałkowskiej). Kopowałam 3 rurki z nigdy nie było w komplecie ani szczotki ani tasiemki. Może Wy kupujecie rurki jakiś innych producentów.
Aniaiania
gość
17-10-2008, 20:56:00

17-10-2008 o 22:17, gość :
Mamo Edyty, o jaką petycję pytasz? Małgosia
www.petycje.pl/3491

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: