To znowu ja, tak na chwileczkę...
Muszę odpisać jeśli chodzi o posty Aghi i Angeliki - NIE DOPUŚĆCIE do tego, żeby te małpy zrobiły krzywdę Waszym Śpioszkom !
Ja nie wybaczę sobie do końca życia, że tak łatwo dawałam się zbywać pielęgniareczkom ! Nie wybaczę, bo przez ich LENISTWO, OBOJĘTNOŚĆ i RUTYNĘ nie wiadomo co będzie z moją Mamą.
Nie ważne jest to, że ktoś na Was popatrzy krzywo, nawet jeśli coś powiedzą - mówcie, że OPIEKA nad chorym jest ich *** obowiązkiem - czy potrzebuje ich 1,2 czy 122 razy dziennie!!!!!
Nie popełnijcie proszę mojego błędu, bo to kosztuje zdrowie, a może nawet życie naszych bliskich...
Ściskam mocniutko i tulę Wszystkich tych którzy mają dzisiaj doły :***
Aforyzm na dzisiejszy dzień:
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
Cieszmy się, że wszyscy nasi Podopieczni tak bardzo walczą żeby być obecnym wśród nas...

Do Alicjamax - aż ciężko czytać to, co Ty przeżywałaś na własnej skórze... musisz być dzielna, kiedyś musi przyjść ten lepszy dzień, nie może być zawsze pod górkę - ona zawsze się kiedyś kończy - gdzieś jest jej szczyt! jak tylko masz ochotę to pisz o każdym najmniejszym problemie, wiem po sobie, że jeśli się z kimś podzielimy smutkami to mniej się je odczuwa.
Jestem z Wami wszystkimi swoim sercem - małe, ale pomieści dużo miłostek, porozkrusza problemy, poroztapia smutki!
DOBREJ NOCY WSZYSTKIM :-***[addsig]