Ana-50 05-03-2021, 16:11:30
Jak mogę się skontaktować z Panią? Mój tato jest świeżo po niedotlenieniu mózgu, każda rada byłaby cenna
Pozdrawiam. Napisz do mnie wiadomosc prywatna.
Czy mogłabym prosić o kontakt.
Ana-50 05-03-2021, 16:11:30
Jak mogę się skontaktować z Panią? Mój tato jest świeżo po niedotlenieniu mózgu, każda rada byłaby cenna
Pozdrawiam. Napisz do mnie wiadomosc prywatna.
gość 21-03-2024, 13:30:54
Dzień dobry,
Dziękuję ze jesteście! Moja mama leży w szpitalu Praskim. Nie wybudziła się po reanimacji. Teraz szukamy ZOL. Czy ktoś może polecić jakiś ZOL w Warszawie który będzie oferował jakaś formę rehabilitacji? Czy ktoś może ma opinie o ośrodku Światło w Toruniu? Będę wdzięczna za wszystkie rady bo obiektywnie mówiąc ta sytuacja mnie przerasta......
gość 21-03-2024, 13:30:54
Dzień dobry,
Dziękuję ze jesteście! Moja mama leży w szpitalu Praskim. Nie wybudziła się po reanimacji. Teraz szukamy ZOL. Czy ktoś może polecić jakiś ZOL w Warszawie który będzie oferował jakaś formę rehabilitacji? Czy ktoś może ma opinie o ośrodku Światło w Toruniu? Będę wdzięczna za wszystkie rady bo obiektywnie mówiąc ta sytuacja mnie przerasta......
gość 19-11-2024, 21:26:16
Czy miał ktoś przypadek że osoba wybudzona że śpiączki farmakologicznej nie obudziła się za pierwszym ani za drugim razem tylko za którymś? U mojego meza niestety dwie próby budzenia bez skutku. Nzk, zawał i w śpiączce dziś 3 dobe. Tomograf komputerowy wyszedł ok. Lekarze są bardzo ostrożni w swoich słowach,ale nikt nie mówi wprost czy jest źle czy dobrze. Za dwa dni będą próbować go kolejny raz budzić. Dlaczego on się nie budzi skoro tomograf wyszedł ok? Proszę o pomoc on ma tylko 30 lat. Mieszkamy za granicą wiem że nie ma to większego znaczenia ale mam wrażenie że w Polsce miałabym więcej do "wyboru". Wiktoria[/CYTAT
Czy udało się wybudzić męża?
gość 23-12-2024, 23:07:53
Dodam jeszcze że jest ruch galek ocznych pod powiekami. Tata jest podłączony pod respirator. Czekamy na zabieg tracheotomii. Jestem u niego codziennie . Rozmawiam z nim ,proszę żeby otworzył oczy przy następnym wybudzaniu. Stosuje aromaterapię . Proszę o podpowiedzi w tej trudnej dla mnie sytuacji
Ania .G
gość 28-11-2021, 20:51:34
No glowa do gory , Wiktoria to przeciez zwyciestwo. To piekne imie prowadzi wlasciciela do sukcesu bo to jest silna osobowosc ,zwyciestwo Victory !
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.