Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-01-2018, 20:19:15

Ana tego nie wiem. Ale przyznam że żałuję że nie kupiłam tego urzadzonka jak był w szpitalu. Może bardziej byłby sprawny. Ale sądzę że można bo w Olsztynie i Bydgoszczy stosują pinoterapie u osób w śpiączce. Gwozdziowanie jest połączeniem akupunktury i czegoś jeszcze.Iwa
Początkująca
26-01-2018, 20:23:07

Iwa , co to za urzedzenie? Moj syn przebywa w osrodku , czy moglabym to tez stosowac u niego?
gość
26-01-2018, 20:23:17

Oczywiste Ana że możemy się skontaktować napisz na meila iwa68@o2.pl tam dam Ci telefon
Początkująca
26-01-2018, 20:25:08

Dziekuje Iwa
gość
26-01-2018, 20:32:17

Ana zwykły za 159 zł na allegro. Na baterie i zasilacz. Ma funkcję na różne partie ciała oraz 4 poziomy akupunktura masaż uderzenia pocieranie.Iwa
gość
26-01-2018, 22:30:52

Od wtorku mama jest na oddziake wewn. Nie dostaje nic przez pega tylko zmiksowane jedzenie szpitalne czyli zupki... dwa ziemniaki, garstke kaszy i woda.... codziennie upominam sie o zywienie przez peg ale oni.uwazaja ze to co jej daja to wystarczy. Dlatego jestesmy sklonni kupic jej te suplementy czy co to jest. Przepraszam ze pisze chaotycznie ale bie jestem w temacie. Nie wiem jak to zalatwic. W szpitalu nie ma oddzialu neurologicznegp ani zadnego neurologa do konsultacji. Po moich prozbach grozbach itd maja mame wyslac do innego szpitala na eeg bo jyz bylisny sklonni zalatwic to prywatnie... i jeszcze jedno. W ostatni dzien na oiomie przeniesiono mame do izolatki bo zlapala jakas bakterie mutant. Musiałam zalozyc maseczke itd. W nocy lozko z respuratorem bylo potrzebne osobie po wypadku i dlatego mamę przesuneli na wewn. Lezy na sali z kobieta z zapaleniem pluc itd. Dzis oddziałowa wyprosila mnie na korytarz i powiedziała ze mam zalozyc rekawiczki gdy dotykam mamy zeby nie zlapac bakterii. Lekarz powiedzial tylko tyle ze juz zamowil i dostaje antybiotyk. Co sie dzieje????? Nic nie moge sie dowiedziec.
Aldi6632
gość
26-01-2018, 22:41:57

Blagam napiszcie co mam zrobic z tym zywieniem przez peg....
Aldi6632
gość
26-01-2018, 22:49:50

Aldi , twoja mama jest w spiaczce? Jesli tak , to powinna dostawac jedzenie przemyslowe prze pega
gość
26-01-2018, 22:54:53

Jest od poltorej mies. Na wewnetrznym mie chca jej dac. Daja przez nis szpitalne dziadostwo. Kilkakrotnie pytalam ordynatora i on mowi ze to wystarczy. Bohe sie bo mama przestala.byc dokarmiona przez peg od wtorku.
Aldi
gość
26-01-2018, 22:56:27

Przepraszam za bledy ale pisze z moja trzymiesieczna corka na reku :)
Aldi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: