Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-08-2017, 20:24:07

Przepraszam za liczne literówki ale pisze z telefonu i mnie poprawia. Madzior
gość
29-08-2017, 21:25:26

Bardzo dziękuję za cenne wskazówki i dobre słowo. Pozdrawiam Sylwia
gość
30-08-2017, 07:24:41

Witam
Sylwia może nie chce się zgodzić na rehabilitanta z zewnątrz, a jeśli wzielibyscie takiego, który pracuje w tym szpitalu, a najlepiej rehabilituje na oddziale na którym leży Twój bliski. Ja wzięłam rehabilitanta z oddziału i to on wszystko załatwił z ordynatorem. Osoba, która tam pracuje łatwiej coś wskora bo się zna ze wszystkimi i będzie mieć swój interes w tym. Wszystkiego trzeba się łapać. Facet ma szansę na powrót do zdrowia, a oni utrudniają. Też uważam, że z piegniarkami trzeba żyć w zgodzie, bo mogą na prawdę dużo zrobić, pomoc coś załatwić i są zadowolone nawet z głupiego ciasta do kawy, a niektóre tak jak pisała Madzior bardzo ludzkie i życzliwe. W ogóle ma tam chociaż rehabilitację szpitalną czy nic? Trzymam kciuki za powodzenie Iwa
gość
30-08-2017, 09:23:01

Witam
Bardzo dziekuje za namiary juz napisalam do Pani Agnieszki emaila w sprawie kaiazki prof. Talara. Chcialabym Wam powiedziec, ze to forum to skarbnica wiedzy. Mimo niejednokrotnie braku czasu i sily dzielicie sie swoimi doswiadczeniami. Kochane z calego serca zycze Wam i Waszym bliskim duzo duzo zdrowia. Pozdrawiam i bardzo dziekuje. Emila
gość
30-08-2017, 17:53:18

Sylwia , Iwa ma racje z tym rehabilitantem , ktory pracuje w waszym szpitalu. Mialam taki sam problem-Ana-50
gość
30-08-2017, 18:02:24

Witaj Ano dawno Cię nie było co nowego u Twojego Syna? Pozdrowienia Madzior
gość
30-08-2017, 18:11:57

Witam. W sumie rozmawialiśmy ogólnie o dodatkowej rehabilitacji bez konkretnego wskazywania. Ale spróbujemy tak jak piszesz. Bardzo, bardzo dziękuję za podpowiedzi i życzliwość. Jesteśmy z pomorza ze Słupska i szukamy dla niego oddziału rehabilitacyjnego bo ordynator chce brata wyrzucić do ZOLU. Wiem że zagląda tu dużo ludzi, może ktoś wie gdzie można spotkać bardziej życzliwych lekarzy, którzy nam pomogą. Z góry dziękuję Sylwia
gość
30-08-2017, 18:20:54

Madzior, trudno powiedziec czy dobrze czy nie. Fizycznie jest bardzo silny , pokonal wszystkie trudnosci , lekarze zaczynaja myslec , ze kiedys bedzie mozliwe usuniecie rurki, ale nie budzi sie , rehabilitant mowi , ze on sie boi otworzyc , ze potrzebuje czasu , poradzil mi , zebym mu troche odpuscila , bo ja codziennie go cwicze , daje smaki do probowania , zapachy do wachania, masuje go , czytam mu i tak kilka godz dziennie. Chyba ma racje. Np . powiedzial mi , ze zle robie proszac go czesto : otworz oczy , rusz reka , bo jak teraz nie jest w stanie tego zrobic , to sie zniecheci , wycofa
gość
30-08-2017, 18:45:18

Moja bratowa ,młoda osoba po 3 miesiacach po zatrzymaniu akcji serca i niedotlenienie ,dzisiaj zmarła.Nie mogę się z tym pogodzić,dlaczego?Modliłam się z nadzieją że wróci do nas,ale Bóg ma inne plany
Agata
gość
30-08-2017, 19:00:18

Witajcie kobietki.
Agata bardzo mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia nigdy nie wiemy czy wygramy walkę, dobrze że do końca walczylaś i miałaś nadzieję, pozdrawiam Iwa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: