To prawda że czas jest w przypadku jakiejś AWARII mózgu najlepszym lekarzem -- mnie i mojej żonie ,lekarz który minie operował i uratował mi życie ciągle powtarzał -- czas kochani czas to najlepszy lekarz , na początku zmiany które zachodziły w moim organiżmie było widać z dnia na dzień i były to kroki ręcz milowe --bo i punkt odniesienia był zerowy , teraz jestem 8 miesięcy po operacji krwiaka i 6 miesięcy po operacji rekonstrukcji czaszki i ciągle brnę do przodu obserwując postępy , ja wiem --wszyscy chcemy żeby to było od razu ---ale nie , mój mózg regenuruje się po woli ale się ciągle regeneruje i ja to odczuwam i zauważam i widzą to wszyscy którzy mnie znali wcześniej i widzieli po operacji --- właśnie przyjechałem samodzielnie do domu z miasta samochodem....samodzielnie --co jeszcze w styczniu było rzeczą dla mnie niemożliwą .
Agnieszko jestem z Tobą ... ale poczekajmy cierpliwie , ja wiem że to trudne --przeżyłem to i rozumiem Twoją niecierpliwość , ale poczekajmy ,twój mąż jest młody , silny , i wierzę że zwycięży i kiedyś pogadam z nim co mu się śniło ---bo ja swoje sny pamiętam .... zaraz je zresztą po przebudzeniu opowiadałem....
Pozdrawiam....Jacek.