Gość 2016-08-20 14:54:14
Poczytuje forum od samego początku aby nie powielać pytań.Dotarłem do 350 str Ale jakoś nie mogę znaleźć nic konkretnego na temat muzyki stymulującej mózg. Gdzie ja można kupić?Jaki to rodzaj muzyki.
(...)
Justyna
Nie wiem, czy już znalazłaś odpowiedź na to pytanie, ale gdybyś nie znalazła, to ktoś mówił o tym gdzieś w okolicach 25-35 str.
Podobno prof. Talar polecił komuś muzykę z płyty Alfa Synhro Theta 5 Hz, można to nabyć na stronie www.alfaton.pl, koszt to jakieś 30 zł.
Z tego co zdążyłam wyczytać to niektórzy puszczają również dźwięki mis i gongów tybetańskich.
Z innych źródeł wyczytałam, że powinna to być muzyka spokojna, lub klasyczna. A z jeszcze innych mogą to być dźwięki, które nasz Śpioch może kojarzyć, jak dźwięk telefonu, czy ulubione utwory różnych wykonawców.
Czytam to forum dość długo szukając jak najwięcej informacji.
Bardzo mi przykro z powodu wszystkich, którzy po ciężkiej walce odeszli z tego świata. Trzymam kciuki za ich rodziny, które tak ciężko o nich walczyły. Zadbajcie i walczcie teraz o siebie, dla siebie samych.
Dzięki temu forum i osobom udzielającym się tu, ja sama jakoś się trzymam i nie odpuszczam.
Być może wkrótce ja opowiem Wam o moim Śpioszku.
Pozdrawiam serdecznie! I nie poddawajcie się!
K.