Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-10-2007, 20:01:00

Aniu r twój brat na pewno wyjdzie z tego bo wszystko idzie w dobrym kierunku i to szybko myślę że na boże narodzenie będzie już z wami w domu i w pełni kontaktowy i bez większych uszczerbków na zdrowiu.Edyta
Wtajemniczona
31-10-2007, 20:30:00

Dziękuję Edytko!! Rodzice byli wieczorem w szpitalu i tata go golił a on chyba tego nie lubi bo zawsze bardzo się krzywi i w pewnym momencie powiedział ,,mama,, a po chwili ,,tata.. a lekarze mówili że on z tego nie wyjdzie!!!!! jesteśmy szczęśliwi i modlimy się za waszych śpiochów też!! TRZYMAJCIE SIĘ
gość
31-10-2007, 21:34:00

mam problem ze snem. zasypiam niekontrolujac tego w roznych miejscach mi sie to zadarza nawet jak pisze na wykładach, co mam z ty zrobic?
Forumowiczka
31-10-2007, 21:40:00

AniuR cieszę się że twoj brat lepiej, teraz kiedy mówi pilnuje go jeszcze bardziej, zeby jakieś nieszczęśliwe zdarzenie wam go nie zabrało.
Edyto, ja wiem że jest Ci bardzo ciężko mając męża w domu, pamiętaj jesli nie będzie ci odpowiedać opieka w ZOL to zawsze możesz go zabrac z powrotem do domu, w końcu masz już spore doświadczenie. Jak będziesz chciała żeby twój mąż był z ZOL to pamiętaj, że są kolejki i czas oczekiwania może byc nawet parę miesięcy, więc rozejrzyj się za jakimś ośrodkiem już teraz i podpytaj o niego.[addsig]
Aniaiania
gość
31-10-2007, 21:59:00

Do gościa
Musisz jak najszybciej skonsultowac się z lekarzem najlepiej odrazu z dobrym neurologiem.On zdiagnozuje co ci dolega ewentualnie podejmie prawidlowe leczenie
Wtajemniczona
31-10-2007, 22:37:00

Aniar72: super, b. sie ciesze i trzymam kciuki za postepy Twojego brata!!
Edyta, trzymaj się i zycze Ci sily, mimo wszystko. Rozumiem Cie, mi tez ostatnio brakuje sil na cokolwiek, nie mowiac o normalnym zyciu, ale Ty i tak jestes w duzo trudniejszej sytuacji, jeszcze są dzieci. Trzymaj sie!
pozdr
Justyna
Isabell48
Początkująca
31-10-2007, 22:59:00

06-04-2007 o 23:20, aniaiania :
Witam
Niestety mój mąż 2 tygodnie temu miał b.ciężki wypadek i przeszedł uzaz czaszkowo-mózgowy. Nadal jest w głębokiej śpiączce. Proszę napiszcie mi jak zachowują się ludzie w śpiączce jak wygląda proces wybudzania, gdzie są jakieś kliniki dla takich ludzi. Głęboko wierzymy, że się wybudzi.
A tym wszystkim, których bliscy odeszli serdecznie współczujemy.

Witam.
Mój szwagier (29lat) od 6 tyg jest w śpiączce. Może ktoś mógłby mi podać namiary na ten szpital-ośrodek w Bydgoszczy. Proszę!!![addsig]
renata
Forumowiczka
01-11-2007, 17:24:00

Renato adres z telefonami jest już podany na forum, odszukaj sobie[addsig]
Aniaiania
Początkująca
01-11-2007, 18:51:00

Dziękuję
Poprostu po raz pierwszy jestem na forum. [addsig]
renata
Forumowiczka
01-11-2007, 19:50:00

Ok. Renato to proponuję żebyś przeczytała całe forum od początku, bo tu jest mnóstwo informacji na temat śpiączki, i trzymaj się kochana, będzie dobrze, napisz mi szczegóły na temat szwagra, co i dlaczego się stało[addsig]
Aniaiania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: