Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-10-2007, 08:00:00

Ania czy to nam się nie skończy ale w tym dobrym kierunku, wiem co przeżywasz bo ja jak jest coś nie tak to całkowicie przestaję funkcjonować mój mąż ma teraz ciśnienie podwyższone i ja już mam całkowitego doła wydaje mi się że ty i tak świetnie dajesz sobie radę bo ja tylko czytam i nie mam siły pisać na tym forum a ty każdemu z Ulą odpisujecie i pocieszacie Edyta
Forumowiczka
31-10-2007, 08:02:00

Edyto, niestety to że mogę się wypisać na tym forum, to też mnie trzyma i chyba jestem już uzalezniona od niego.
[addsig]
Aniaiania
Forumowiczka
31-10-2007, 08:03:00

Edyto na obniżenie ciśnienia chyba dobry jest czosnek i czarna pożeczka[addsig]
Aniaiania
Wtajemniczona
31-10-2007, 08:57:00

Aniu, u nas w pcprze nie pytali o dochody.
Edyta, nasza mama bierze taki lek hydrochlorothiazidium (1tbl dziennie 25 mg) on obniza ciśnienie, ale trzeba uwazac bo wyplukuje przy okazji potas (jest moczopędny)
papa
kasia
Isabell48
gość
31-10-2007, 09:44:00

Mój mąż bierze tabletki a mimo to ma ciśnienie podwyższone od paru dni piszcie bardzo lubię was czytać, Ania napisz mi czy ty do tego zakładu to musisz kupować jakieś ciuchy dla męża jak on tam jest ubrany i jak to wygląda, bo ja sobie powiedziałam że jak minie rok to też się zastanowię nad zakładem bo ja już nie mam sił ile to się płaci bo ja bym chciała żeby miał taki naprawdę dobry zakład Edyta
gość
31-10-2007, 10:15:00

Witam, jestem tu pierwszy raz ale śledzę wszystko od 3 tygodni, gdyz syn mojej znajomej jest w spiączce, a ona nie ma czasu aby tu zerkać. Pozdrawiam Was wszystkich, szczerze współczuje i podziwiam naprawdę za siłę. Dzięki że tak sporo i dokładnie piszecie, można sie duuuużo dowiedzieć. A na ciśnienie to jeszzce lepszy jest sok z aronii, najlepiej domowej roboty. Sama stosuje na sobie i daj znajomym, szybko działa. Pozdrawiam.Aga
Forumowiczka
31-10-2007, 11:19:00

Edyto, Michał w zakładzie jest ubrany w podkoszulek, który jest rozcięty na plecach, to sa podkoszulki Zoloskie, pozatym jak go sadzają na wózek to ma zakładany dres i podkoszulek normalny i skarpety. Dres i skarpety są nasze. Raz miał założoną damską koszule nocną z różyczkami przy zapięciu. Pozatym lezy na podkładzie bez pampersa, w lato przykrywany był samą poszwą na kołdrę a teraz kocem powleczonym w poszwę (pod kołdrą było za ciepło)
Edyto, ja cię przestrzegam przed zakładem, oczywiście możesz go oddać ale na krótko ale i tak będziesz musiała wszystkiego pilnować i nie wiem czy się bardziej nie umęczysz tym wszystkim.[addsig]
Aniaiania
Forumowiczka
31-10-2007, 11:24:00

EDYTO, jeśli chodzi o odpłatność to płaci się 70% dochodów rozdziny na jedego członak rodziny. To zaczy wspólne dochody (twoja i jego pensja) dadaje się a potem dzieli na liczbę osób w rodzinie (was dwoje +dzieci) i z tej kwoty płaci się 70%
A do tego i tak będziesz musiała dopąłcać do mnóstwa rzeczy: soki, dodatkowe jedzenie, środki pielęgnacyjne, kremy i maście, dodatkowe rehabilitacje itp. rzeczy. [addsig]
Aniaiania
gość
31-10-2007, 11:55:00

Ania ja wiem ale ja już nie mam siły,noce zarwane mi już psychika nie wytrzymuje a jak długo tak się da żyć ja mam dom i dzieci na utrzymaniu w tej chwili męża brat pilnuje firmy ale on też jest schorowany bo po zawale więc też muszę zacząć myśleć o pracy, syn na studiach a to kosztuje masę pieniędzy a jeszcze córka ma potrzeby więc widzisz
Wtajemniczona
31-10-2007, 17:20:00

Witam Dziś mój brat próbował obrócić głową,stałam za jego plecami i mówiłam a on mnie szukał wzrokiem,cieszę się bo to już jakiś kroczek na przód. Cały czas ma gorączke i chyba bolą go nogi bo jak chcemy masować to się krzywi i napręża. Pozdrowienia da Uli i Ani-mnie to forum też trzyma przy ,,życiu,, Co u Was dziewczyny?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: