Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-10-2007, 11:36:00

To znowu ja Ewa z Cz-wy
Lek Amantix in działa pobudzająco na mózg
Nie jest refundowany
W tabletkach kosztuje około 40,00
Wejdz w gogle i wpisz nazwę leku to dowiesz się dokładniej jak działa
Moja mama po zastosowaniu tego lekun zaczęła się wybudzć a dokładnie po 2-tygodniwej śpiączce
Pozdrawiam i służę pomocą
Ewa
gość
15-10-2007, 12:11:00

Ponownie Ewa
Tak EDYTKO Amantix in jest lekiem stosowanym u osób chorych na chorobę Parkinsona. Działa pobudzjąco.
Lekarze zaproponowali mi zastosowanie tego leku w mamy przypadku
Nie obiecywli cudu ale dali mi nadzieję
Mam dwa ciekawe artykuły dot. śpiączki
Nie mam niestety komputera w domu i korzystam z firmowego
Jutro je zeskanuje
Pozdrawiam
Ewa
gość
15-10-2007, 13:33:00

Ewa dzięki za artykuły z góry i napisz coś więcej dlaczego twoja mama jest w takim stanie , jak długo po prostu wszystko Edyta
gość
15-10-2007, 14:04:00

Nie wolno się poddawać do końca trzeba walczyć , wierzyć i mieć nadzieję, Wiem że przychodzą chwile zwątpienia,ja też mam takie ale ciągle walczę, juz ponad 5 lat. mama Edyty
gość
15-10-2007, 14:08:00

moj narzeczony jeszcze sie sie nie obudzil ma uszkodzony pien i nie wiem jak bardzo i co bedzie znim jest nieprzytomny...raaguje na moj glos...otwiera oczy i sciska czasem za reke jak go prosze o to.Albo jak o cos pytam.Boje sie .....MONIKA
gość
15-10-2007, 15:50:00

Trzymaj się Moniko i bądz dobrej myśli...JA w ciężkich chwilach pokładałąm nadzieje w Bogu...i bardzi mi to pomogło!!..
gość
15-10-2007, 20:21:00

Trzeba wierzyć to jest jedyna nasza nadzieja.Co mozemy robic róbmy, co może medycyna to może
Pan Jezus nie leczył zadnymi lekami to wiara leczyła ludzi, Pan Jezus mówił "Twoja wiara cię uleczyła"Bóg kocha wszystkich ludzi bez wyjatku On jest naszym prawdziwym pocieszeniem, a modlitwa bardzo bardzo pomaga.
gość
15-10-2007, 20:29:00

JESTEM CAŁYM SERCEM Z WAMI JA NIGDY NIE BYŁAM W TAKIEJ SYTUACJI I SZCZERZE PODZIWIAM IWSPÓŁCZUJĘ BÓG Z WAMI
gość
16-10-2007, 06:03:00

Wczoraj byłam u prof. Talara. Prof. dał nam jeszcze więcej wiary i utwierdził nas że jednak warto walczyć. Za duzo wiedzy na raz. Nie stety nie wzielam kamery ze soba i mało co zapamitalismy na 40 ćwiczeń może 15 cos tam notowalismy ale....Jezeli miałby ktoś nagrany film z ćwiczeniami to czy była by możliwośc przesłania mi - bo to wszystko takie niezrozumiałe podaje email do kontaktu przyroda@malechowo.pl. Ula
Forumowiczka
16-10-2007, 06:59:00

Madziu Michał nie miał żadnych przeciwskazań do NOOTROPILU, na OIMie miał podawany Neotropill i Amantix, a na neuroligii lekarka uważała, że nie warto podawać, po prostu chyba w ramach cięcia kosztów.[addsig]
Aniaiania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
Reklama: