Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
16-10-2007, 07:01:00

Edyto - ja cały czas mam nadzieję, że Michał oprzytomniej i nie dopuszam innej myśli do głowy.

Do mamy Edyty - kiedy będzie program o twojej córce? Na jakim programie?
[addsig]
Aniaiania
gość
16-10-2007, 07:09:00

Nie wiem konkretnie ,mają mnie powiadomić telefonicznie,mówili że wtym tygodniu,pr 1 Celownik godz.17/20. Jak będę wiedziała dam znać. A juz kilka takich programów było, w interwencji,w uwadze,w polsacie itp. jak dam rade to powklejam linki. mama Edyty
gość
16-10-2007, 07:12:00

http://www.wydarzenia.wp.pl/kat,33326,katn,Multimedia,wid,8125637,wiadomosc.html?widn=Lekarze%20odpowiedz±%20za%20¶pi±czke%20pacjentki?&ticaid=14a61 nie wiem czy to mi się udało.
gość
16-10-2007, 07:16:00

http://interwencja.interia.pl/news?inf=963626
gość
16-10-2007, 07:40:00

Ula czy to ty byłaś u prof.Talara czy inna Ula, ja mam nagraną płytę ale przez internet to się chyba nie prześle Edyta
gość
16-10-2007, 07:59:00

ulu a mozesz mi powiedziec jakie sa koszty u prof talara???pozdrawiam monika
Forumowiczka
16-10-2007, 08:19:00

Do mamy Edyty - nie wiem nawet co Pani napisać po tym co zobaczyłam, musi Pani walczyć o odszkodowanie dla córki, musi być Pani dzielna, tyle Pani już wytrzymała i nie może się Pani poddawać[addsig]
Aniaiania
gość
16-10-2007, 08:26:00

Nie poddaje się ,ale też mam chwile zwątpienia,ale zaraz wraca mi siła i walczę,bo przecież mam dla kogo. mama Edyty
gość
16-10-2007, 08:51:00

DO mamy Edyty-po tym co zobaczyłam to niewiadomo co napisać proszę się nie poddawać zycze dużo siły i wytwałości
gość
16-10-2007, 08:51:00

mama Edyty a co z mężem córki dlaczego on wam nie pomaga i nie zajmuje się dziećmi Edyta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: