Witam czy ktoś odpowie mi na pyt.czy mój partner po trepanacji czaszki jak już prawie doszedł umysłowo do siebie kiedy przejdą mu nerwy na moją osobę...zaznaczam że przed wypadkiem nie widział świata poza mną...
Gość 2012-11-03 00:48:03
mój tata również jest w śpiączce farmakologicznej:( dowiedziałam się dziś, że nie oddycha samodzielnie, ale przy pomocy respiratora: . . Bardzo się boje o jego życie, tak dawno go nie widziałam bo nie mieszkał z nami:( rodzice są od dawna po rozwodzie. Serce pęka ze smutku. . . Wierzę, że będzie dobrze. Kocham cię tato. Twoja córka zaneta:***
Gość 2017-04-05 19:20:06
Hej moj tata mial silny uraz glowy przez to mial krwiaka i obrzek mozgu na ten moment zaczyna sie powoli wybudzac odlaczyli go od respiratira ale slysze ze zle oddycha ma flegne w plucach, pytanie moje brzmi czy moge go oklepywac i no. Nasmarowywac mascia rozgrzewajaca ? Robil ktos z was sam tak..
Gość 2016-12-10 16:17:07
Witam czy ktoś odpowie mi na pyt.czy mój partner po trepanacji czaszki jak już prawie doszedł umysłowo do siebie kiedy przejdą mu nerwy na moją osobę...zaznaczam że przed wypadkiem nie widział świata poza mną...
Gość 2016-12-10 16:17:07
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.