Reklama:

Rwa kulszowa,3 miesiąc bólu (65)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
18-06-2017, 06:29:13

Witam serdecznie wszystkich
Czytając o rwie kulszowej ,drętwieniu lewej nogi i problemów z dolnym odcinkiem lędźwiowym to zupełnie jakbym czytał o sobie sprzed paru lat
Teraz jestem po zabiegu laserowym ,operacji przeprowadzonej w klinice Olsztyńskiej Neurochirurgii (NFZZ) i tak jak ktoś wcześniej pisał lekarz neurochirurgii który tam operuje przyjmuje w Warszawie i kwalifikuje pacjentów do operacji
Znakomity i godny polecenia ,pełen profesjonalizmu i bardzo sympatyczny
Zaś W Olsztynie gdzie wykonuje te zabiegi ,operacje bardzo miła obsługa od izby przyjęć poprzez lekarzy, siostry i kończąc na kucharce
W zależności od wykonanego zabiegu leży się tam średnio trzy doby i potem wypis do domu
Sama sala operacyjna to wysokiej jakości sprzęt i przede wszystkim pełnej klasy ,profesjonalizmu atmosfera i zespół lekarzy
Serdecznie polecam bo sam wiem po sobie z czym się tam spotkałem
Pozdrawiam
gość
19-06-2017, 10:45:18

możesz dać namiary na tego lekarza ja już walcze 4 miesiące z bóle nogi prawej
gość
26-06-2017, 14:39:56

A to ni byłeś jeszcze u żadnego lekarza z ta nogą? W Warszawie z czystym sercem polecam specjalistów z Rex Medica Sport ja tam chodzę zarówno do ortopedy jak i neurochirurga bo też mam straszne problemy związane z dyskopatią kręgosłupa.Co najważniejsze nie będziesz musiał czekać na wizytę bo przyjmują w zasadzie od reki a jak będzie potrzebne jakieś badanie to zrobisz je na miejscu.
gość
01-07-2017, 06:19:42

Witam od prawie 8 tygodni zmagam się z rwą udową zażywam leki przeciwbólowe i przeciwzapalne przepisane przez neurologa narazie jest nieznaczna poprawa ale zawsze to coś martwi mnie jednak fakt że w straciłam już ponad 3 kg na wadze czy to jest normalne proszę odpiszcie . Zmartwiona
gość
01-07-2017, 11:21:16

pewnie mniej się ruszę ruszasz i spadły mięśnie
gość
13-07-2017, 16:44:30

Byłam u lekarza i nic nie wiedzą co ze mną zrobić jeden mówi tak drugi tak a ja się męczę znów mam zastrzyki bo ból jest nie do zniesiena nie da sie normalnie funkcjonować
gość
14-07-2017, 09:12:54

to szukaj osoby, która ci pomoże
gość
18-07-2017, 08:57:38

Szukam i nic tu ktoś pisze że miał laserem usuwaną rwę kulszową to dajcie namiar na tego lekarza
gość
19-07-2017, 09:25:49

to chyba operacyjnie
gość
28-08-2017, 19:14:33

Najlepiej też pomóc sobie jakimś dobrym materacem, żeby jak najlepiej wypoczywać w nocy, może taki ze sleepmed pomoże.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: