Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa. (59)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-11-2017, 10:26:34

No przy problemach z kręgosłupem taki materac to jest podstawa, moi rodzice też w taki zainwestowali i teraz czują się o wiele lepiej, już nie słyszę ciągłego narzekania, że boli ich kręgosłup. Jest o wiele lepiej.
gość
01-02-2018, 19:50:22

Miałam okropne bóle kręgosłupa. Każdy ruch sprawiał mi problem, więc musiałam znaleźć specjalistę. Po przeczytaniu wszystkich pozytywnych opinii trafiłam do kliniki SCM estetic w Krakowie do fizjoterapeuty Pana Łukasza Porębskiego. Bóle pleców ustępowały, aż teraz prawie niemalże zniknęły, ale masaże trzeba kontynuować.
gość
28-03-2018, 10:57:34

Ja również przez długi czas wręcz cierpiałam ponieważ bóle stawały się coraz silniejsze do tego momentu że uniemożliwiały mi codzienne funkcjonowanie. W internecie przeczytałam o Kinezyterapii i dowiedziałam się że może pomóc. Znalazłam świetną przychodnie BonusMed w Nowym Sączu więc postanowiłam się tam udać. Z góry powiem że gorąco ją polecam ponieważ obsługa pacjentów, leczenie i rehabilitacja jest na wysokim poziomie. Mijają 2 miesiące a ja czuję się coraz lepiej.
gość
17-04-2018, 09:58:23

Dla mnie numerem 1 w trójmieście jeśłi chodzi o rehabilitację jest Rosadziński, nikt mi wcześniej tak skutecnzie nie pomógł na moje bóle w lędźwiach jak właśnie on. Ludzie mają różne podejście, można szukać rehabilitacji przez nfz, ale tutaj czeka się bardzo długo i potem i tak nierzadko człowiek kończy terapię bez efektow. Sam to przerabiałem.
gość
01-05-2018, 15:56:55

https://promedycyna.pl/dyskopatia-czyli-przepuklina-kregoslupa-objawy-i-leczenie/ - ktoś miał podobne objawy?
gość
08-05-2018, 08:18:01

Mam zaufanie do Rosadzińskiego, jestem w jego rękach już trzeci miesiąc i są postępy. Trafiłem do niego w złym stanie ale jeszcze nie w takim tragicznym jak niektórzy ludzie, już w zasadzie po pierwszej konsultacji u orto a potem neurologa wiedziałem że nic z tego nie będzie i trzeba szukać dobrego fizjo prywatnie i to był dobry pomysł :)
gość
08-05-2018, 10:54:26

Ja też miałam w pewnym okresie dosyć bolesny problem z kręgosłupem, ale całe szczęście w porę zareagowałam i zapisałam sie do pana Rodkiewicza z Centrum osteopatii i fizjoterapii Mazur w Rzeszowie. Po pierwszej wizycie okazało się, że mam dyskopatię lędźwiową, ale na całe szczęście terapia przyniosła ulgę w bólu, dlatego osobiście polecam http://fizjoterapia-mazur.pl
gość
23-07-2018, 13:35:28

Pan Rosadziński jest w porządku, ja bym do niego podpowiadał sobie prywatnie podjechać. Jakbym miał czekać na rehabilitację na NFZ to coś czuję, że prędzej bym pewnego dnia padł na środku ulicy z bólu niż bym się doczekał, tak mi już promieniowało z kręgosłupa na nogi momentami...
gość
06-11-2020, 10:32:52

W ostatnim czasie poszukiwałam sklepu internetowego z modelami anatomicznymi. Zaznaczę że jestem nauczycielka w liceum i nasza klasa poszukiwała takich rzeczy do nauki. Nie jest ich tak dużo jak mogłoby się wydawać. Jeśli były ktos zainteresowany tego typu przedmiotami to można je znaleźć w atrakcyjnych cenach. Nasza klasa kupiła https://www.openmedis.pl Szybko został wysłany i jego wykonanie również jest bardzo dobre. Polecam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: