Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-08-2016, 13:34:51

Witam, znalazłam wątek dopiero teraz ale mam nadzieje ze moje doświadczenia coś pomogą. Groziła mi operacja duże problemy z kręgosłupem dowiedziałam się o nowopowstałej klinice RCV 20 kilometrów od trojmiasta. Chociaż podeszłam do tego sceptycznie zapisałam się na turnus, muszę przyznać ze takiej opieki, zainteresowania i ogólnie podejścia do pacjenta nigdy wcześniej nie uzyskałam nigdzie polecam serdecznie! Dla zainteresowanych podaje stronę internetową www.klinika-rcv.pl
gość
11-01-2017, 22:50:17

Z Sopotu i Gdańska polecam Pawła Michałowicza, to dobry rehabilitant, cwiczy nowymi metodami i sie nie spóznia . gdansk.emiasto.pl/fizjoterapeuta-pawel-michalowicz-masazysta-gdansk-sopot.html Polecam
gość
16-01-2017, 21:06:51

Polecam http://rehabilitacjaupacjenta.pl/ mają dobrą ofertę w Gdańsku, w tym porządne masaże i przybywają do chorego w domu.
Początkująca
17-01-2017, 14:09:33

Ja też miałam iść pod nóż i nie poszłam.. Miałam mieć operację w Łodzi - profesor, który miał przeprowadzać zabieg powiedział mi, że po tej operacji może być tak, że nie będę mogła chodzić.. polecił mi dobrego fizjoterapeutę i dzięki niemu funkcjonuję zupełnie normalnie :)
gość
17-01-2017, 20:05:45

hej, jestem z Rumi, zna ktoś dobrą rehabilitantkę do masażu kręgów. Ania
gość
18-01-2017, 22:55:43

może warto pomyśleć o pobycie rehabilitacyjnym? Kameralne warunki, profesjonalni Specjaliści w Centrum Rehabilitacji Constance Care.
Generalnie myślę, że jestem w stanie pomóc, także zapraszam do kontaktu https://www.***/wojciech-szulborski/fizjoterapeuta-terapeuta/warszawa
Nie zawsze zabieg operacyjny jest ostatecznością, to się nie tylko dotyczy stawów kręgosłupa, ale i stawów obwodowych.
pozdrawiam
mgr Wojciech Szulborski
terapeuta Medycyna Ortopedyczna wg Cyriax`a
533-80-61-10
gość
23-01-2017, 10:17:38

Polecam: Europejska Akademia Medycyny Ludowej w Świebodzicach
bioenergoterapeuta Aliaksandr Haretski
www.medycynaludowa.com
gość
15-02-2017, 15:23:51

Ja miałam duże problemy z szyją po wypadku samochodowym i bardzo pomogły mi regularne wizyty u p. Ani Józefiak-Wójtowicz (Warszawa). Jest mgr fizjoterapii i skończyła wiele kursów. Mogę ją śmiało polecić także ze względu na rehabilitację kolana bo tu z kolei mój mąż korzystał.
gość
20-03-2017, 15:50:57

Proszę nie ryzykujcie na rehabilitacji domowej, przeżyliśmy już to z mamą. Było naprawdę źle, wzrok jej uciekał... Z całego serca polecam rehabilitantów i zabiegi w Uzdrowisku Kontancin, pomogli tam mojej mamie. Ludzie naprawdę są mili, wyrozumiali.
gość
07-04-2017, 20:54:29

polecam w Trójmieście- www.naszarehabilitacja.pl/rehabilitacja-gdynia-domowarehabilitacja-com,gdansk.html
Marika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: