Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-09-2017, 07:42:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-09-2017, 19:17:35

Uważam, że z kręgosłupem nie ma żartów dlatego warto o niego odpowiednio dbać. Ja po wypadku nie mogłem się za bardzo ruszać, ale wtedy bardzo pomogła mi rehabilitacja domowa z Medikar Home Care z Warszawy. Bardzo profesjonalni rehabilitanci i polecam korzystać z ich usług!
gość
09-10-2017, 08:53:38

Polecam Nuga Medical w Pruszkowie. Z takim miłym podejściem do pacjenta nie spotkałam się już dawno! Znają się na rzeczy, rewelacyjnie zajmują się kompleksową rehabilitacją kolan i kręgosłupa
gość
13-10-2017, 09:23:50

Dziękuję za informacje dotyczące Constance Care! Widzę, że to dość znana klinika, dużo chętnych na pewno tam jest. Sprzęt mają w pełni profesjonalny. Z tego co czytałam to może być tylko problem z gotowością do podjęcia rehabilitacji, być może okres oczekiwania może się wydłużyć, ale i tak jesteśmy już umówione na konsultację z lekarzem.
gość
08-11-2017, 08:20:15

Jakbyście potrzebowały jeszcze się poradzić to warto zapisać się na wizytę u lekarza na miejscu w Constance Care. Mam nadzieję, że dostaniecie zielone światło na rehabilitację, bo ważne jest żeby zacząć, a później już jest tylko lepiej;)
gość
01-12-2017, 09:46:03

Nie korzystałam z usług Constance Care bo cena dla mnie jest zaporowa . Niedawno odkryłam bardzo fajny ośrodek rehabilitacyjny pod Solołowem Podlaskim. Od niedawna mają najnowszy Lokomat i ceny są tam bardziej normalne. Mam SM po 2 tygodniach przestałam używać wózka teraz mam kule i nie odpuszczam wiec skuteczność przetestowałam sama na sobie. Życzę zdrowia.
gość
17-04-2018, 09:56:40

Przeszedłem długą drogę nim ktoś mi faktycznie pomógł na moje bóle kręgosłupa, całej historii nie będę opowiadał bo to nie czas i nie miejsce, ale w każdym razie polecam Rosadzińskiego, on przyjmuje na terenie 3 miasta, ma placówki w różnych miejscach, mi najbliżej było na Kartuską.
gość
26-04-2018, 08:57:08

Byłam na rehabilitacji w Orthosie w Komorowicach, to okolice Wrocławia i powiem tak. Zdecydowanie warto, myślałam, że już zawsze będę skazana na bóle kręgosłupa, ale jest coraz lepiej, teraz kontynuuję ćwiczenia w domu.
gość
26-04-2018, 13:33:02

Przy łokciu tenisisty mogę polecić gabinet rehabilitacji w Borkowie, to jest dokładnie w przychodni Borkowo (kontakt jest na pomorskirehabilitant.pl). Szybka diagnoza, profesjonalny sprzęt na miejscu, wszystko jest prywatnie robione ale przynajmniej porządnie, żadnych nawrotów bólu nie mam.
gość
02-05-2018, 21:01:48

mi też pomogły masaże w Kołobrzegu. Nad morzem wypoczełam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: