Uważam, że z kręgosłupem nie ma żartów dlatego warto o niego odpowiednio dbać. Ja po wypadku nie mogłem się za bardzo ruszać, ale wtedy bardzo pomogła mi rehabilitacja domowa z Medikar Home Care z Warszawy. Bardzo profesjonalni rehabilitanci i polecam korzystać z ich usług!
Polecam Nuga Medical w Pruszkowie. Z takim miłym podejściem do pacjenta nie spotkałam się już dawno! Znają się na rzeczy, rewelacyjnie zajmują się kompleksową rehabilitacją kolan i kręgosłupa
Dziękuję za informacje dotyczące Constance Care! Widzę, że to dość znana klinika, dużo chętnych na pewno tam jest. Sprzęt mają w pełni profesjonalny. Z tego co czytałam to może być tylko problem z gotowością do podjęcia rehabilitacji, być może okres oczekiwania może się wydłużyć, ale i tak jesteśmy już umówione na konsultację z lekarzem.
Jakbyście potrzebowały jeszcze się poradzić to warto zapisać się na wizytę u lekarza na miejscu w Constance Care. Mam nadzieję, że dostaniecie zielone światło na rehabilitację, bo ważne jest żeby zacząć, a później już jest tylko lepiej;)
Nie korzystałam z usług Constance Care bo cena dla mnie jest zaporowa . Niedawno odkryłam bardzo fajny ośrodek rehabilitacyjny pod Solołowem Podlaskim. Od niedawna mają najnowszy Lokomat i ceny są tam bardziej normalne. Mam SM po 2 tygodniach przestałam używać wózka teraz mam kule i nie odpuszczam wiec skuteczność przetestowałam sama na sobie. Życzę zdrowia.
Przeszedłem długą drogę nim ktoś mi faktycznie pomógł na moje bóle kręgosłupa, całej historii nie będę opowiadał bo to nie czas i nie miejsce, ale w każdym razie polecam Rosadzińskiego, on przyjmuje na terenie 3 miasta, ma placówki w różnych miejscach, mi najbliżej było na Kartuską.
Byłam na rehabilitacji w Orthosie w Komorowicach, to okolice Wrocławia i powiem tak. Zdecydowanie warto, myślałam, że już zawsze będę skazana na bóle kręgosłupa, ale jest coraz lepiej, teraz kontynuuję ćwiczenia w domu.
Przy łokciu tenisisty mogę polecić gabinet rehabilitacji w Borkowie, to jest dokładnie w przychodni Borkowo (kontakt jest na pomorskirehabilitant.pl). Szybka diagnoza, profesjonalny sprzęt na miejscu, wszystko jest prywatnie robione ale przynajmniej porządnie, żadnych nawrotów bólu nie mam.