Reklama:

pulsowanie w uchu (206)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-02-2015, 00:34:40

52 lata. Stukanie w lewym uchu z prędkością karabinu maszynowego. Tylko i wyłącznie po spożyciu spirytusu "niewiadomego pochodzenia" o czystości Czda...oczywiście w formie drinka w proporcjach minimum fifty/fifty. I tak co wieczór od kilku dni kiedy następuje aplikacja w/w trunku. Po jakimś czasie mija. Czyli konkretnie jak się wyśpię i do następnej wieczornej"aplikacji" jest spokój. Nie marnowałem pieniędzy podatników na moje wykształcenie medyczne i nie będę marnował na płacenie obecnie wykształconym abnegatom medycznym. Do rana mi przejdzie i czuję że to ma jakiś związek z ciśnieniem. Ale to nie powód żeby sobie rozwalić wątrobę, nerki,trzustkę i żołądek pigułkami na obniżenie ciśnienia które zapewne zaordynuje 9 na 10 lekarzy których bym z tym problemem odwiedził. Już nawet pomijam koszty rezonansów i innych współczesnych tańców przy ognisku które finalnie do niczego nie prowadzą. Oczywiście poza zmianą proporcji portfela w relacji pacjent-lekarz.
gość
25-03-2015, 08:14:44

Witam
ja natomiast odczuwam pulsowanie (takie stukanie w lewym uchu) podczas np. obcinania włosów maszynką do strzyżenia włosów...ostatnio zatkało mi się to ucho i tez mi pulsuje podczas jazdy samochodem co to może być?
gość
02-04-2015, 12:07:54

Witaj, może po prostu wystarczy ucho przeczyścić, może utworzył się zator z woskowiny? powinna Ci pomóc wizyta u laryngologa
gość
09-04-2015, 22:48:13

Czesc wszystkim ja mialam takie pukanie w uchu juz kiedys ale to bylo chwilowe. Za jakis czas mialam to znowu i trwalo to 2 tygodnie a potem 1,5 miesiaca spokoju no i wrocilo znowu .Raz szybko pulsuje a raz wolno.Nie wiem co to jest ale biore tabletki na gardlo i troche sie poprawilo na pare godzin a potem znowu szybko pulsowalo.Nie mam pojecia co to jest ale tak mnie to wku... ze biore tabletki na uspokojenie bo mozna oszalec! Poczekam az przejdzie a jak nie to ide do lekarza.
gość
05-05-2015, 20:39:03

Mi terz pulsuje w uchu z pół roku . Po około miesiącu jak sie zaczęło miałem dwa tygodnie zawrotów glowy jak sie skończyły zachorowałem brałem antybiotyk i przeszło teraz minęły dwa tygodnie i wruciły :( sam już nie wiem co robic :( 33 lata
gość
05-05-2015, 20:40:27

Znalaz ktoś rozwiazanie ?
gość
10-05-2015, 21:21:18

Mi po antybiotykach pulsowanie znów przeszło !
gość
19-05-2015, 21:28:45

Masakra jakaś od godziny w prawym uchu pulsuję dziwne pierwszy raz mi się zdarzyło takie coś lecz dziś założyłem słuchawki pluskwy pewnie przez to od 5 lat na słuchawkach nausznikowych słucham a od roku same głośniki
Od tygodnia boli mnie gardło koniec choroby może przez to albo od mycia glowy co dzień przez wode?
Do następnego KLOTY pozdrawiam
gość
22-05-2015, 11:12:52

Ja mam dalej ok ale nie zapraszam tylko nie wiem czy to kwestia antybiotyków czy czegoś innego ...
gość
20-06-2015, 15:14:07

Witam. Od paru miesięcy dzieje mi się coś w lewym uchu na początku były to zatkania jakby wzrosty ciśnienia lecz od 2 dni zaczelo mi nieregularnie stukac myślałem że to od serca ale puls jest całkiem inny. Widzę że nie ja jeden to mam co w sumie mnie dziwi mam 23 lata jeżeli przestanie dam wam znać pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: