Reklama:

pulsowanie w uchu (206)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-07-2009, 03:40:00

Witam ja też od kilku tygodni słyszę puls w lewym uchu.Przed wczoraj byłem u lekarza laryngologa prywatnie i bardzo sie zawiodłem.

Ten niby doktor ,który zachowywał się jakby był ''pod wpływem'' stwierdził że mam przekrwioną błonę bębenkową i dał mi jakiś bardzo silny anty zapalny na hormonie , po którym bardzo źle się czułem,i musiałem zrezygnować z tego leczenia.
Na tego doktorka wydałem 70zł +30 za lekarstwa pełna porażka .
teraz zastanawiam się nad pójściem do innego lekarza ale już z kasy chorych lub
gość
02-07-2009, 03:41:00

Witam ja też od kilku tygodni słyszę puls w lewym uchu.Przed wczoraj byłem u lekarza laryngologa prywatnie i bardzo sie zawiodłem.

Ten niby doktor ,który zachowywał się jakby był ''pod wpływem'' stwierdził że mam przekrwioną błonę bębenkową i dał mi jakiś bardzo silny anty zapalny na hormonie , po którym bardzo źle się czułem,i musiałem zrezygnować z tego leczenia.
Na tego doktorka wydałem 70zł +30 za lekarstwa pełna porażka .
teraz zastanawiam się nad pójściem do innego lekarza ale już z kasy chorych lub
gość
08-07-2009, 20:37:00

Witam, ja mam puls w prawym uchu i przestaje gdy leże na rawym boku Pulsowanie zaczęlo mi się, gdy zmienilam pracę i miałam dużo stresów...hm liczę, że to na tle nerwowym..starość nie radosć a wybilo juz 28 lat...
gość
08-07-2009, 20:38:00

Witam, ja mam puls w prawym uchu i przestaje gdy leże na rawym boku Pulsowanie zaczęlo mi się, gdy zmienilam pracę i miałam dużo stresów...hm liczę, że to na tle nerwowym..starość nie radosć a wybilo juz 28 lat...
gość
17-08-2009, 19:47:00

Hej, był już ktoś z was u lekarza z tym pulsowaniem, bo ja mam to samo w prawym uchu - zaczęło się jak długo siedziałam przy komputerze po nocy w jednej pozycji (pewnie nieprawidłowej) , ale najpierw znikało jak odespałam, a teraz to już prawei na stałe mam - jak skręcę głowę w prawo to ucicha, jak wyciszę oddech, ze jest głęboki i równomierny, to na chwilę ucicha. Co to za cholera, bo się martwię.
gość
20-08-2009, 12:33:00

Mam to samo stawiam, że to na tle nerwowym bo już miełame z tym kiedyś problemy tzn z nerwami.
gość
20-08-2009, 19:05:00

Witam odpowiedz dla wszystkich macie woskowine w uchu ktora zatyka przewod sluchowy co oznacza ze jest zmienne ciesnienie w bebenku dlatego slyszycie odbicie serca
gość
20-08-2009, 23:40:00

Czy to możliwe, żeby mieć woskowinę (chyba chodzi ci o tzw. czop) i słyszeć idealnie. Nie wydaje mi się. Do tego nigdy nie miałam nadprodukcji woskowiny - czyszczę jak mi się przypomni i zawsze jest ledwie co. To chyba jednak nie woskowina...
gość
20-08-2009, 23:41:00

Poza tym częsć osób już była z tym u laryngologa i robiła inne dziwne badania i nikt by nie wpadł na to, że to woskowina - hehe, dziwne
gość
25-09-2009, 17:52:56

Ja mam 15 lat i też słyszę takie dziwne pulsowanie w uchu a nawet w całej głowie :(
Nie mam pojęcia, skąd to może być, ale skoro piszecie tutaj że to jest na tle nerwowym , to może i to prawdą jest.... Leczyłam się u psychologa, jadłam leki przepisane przez lekarza na uspokojenie. czy to ma coś wspólnego z tym pulsowaniem? Prosze o odp

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: