Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-12-2009, 09:25:59

ta lekarka moze jest od innej specjalizacji napewnie od seksu. Zaden terapia manualna i fizykoterapeuta jemu nie pomoże chyba że będzie nie udciwy.
gość
05-12-2009, 01:47:10

szkoda że na tamtym forum co dajecie link nie da sie postu to bym na tą lekarz najechał
gość
05-12-2009, 01:48:51

tylko ludzie gupsi godzą sie na zabieg nie chca zadnej innej pomocy hihi co za aaaaaaaaaaaa szkoda mówić.
gość
06-12-2009, 08:52:54

Ja wole terapie miałem 5 zabiegów terapii i wszystko ok wyniki badan pozytywny RMI.

pozdrawiam Henio - Świnoujście
gość
06-12-2009, 15:48:36

ta lekarz to chyba pomyliła pacjentów hahahahaha
gość
06-12-2009, 15:52:29

co robić po operacji na krążek międzykręgowy ?
Mój znajomy miał zabieg na szyjni krązek i się stan jego pogarsza co robić ma nieraz niedowład prawej strony kończyn górnej.
pozdrawiam Sylwia
gość
06-12-2009, 18:37:51

Witam

Czytając te posty powiem krótko nie jest możliwe szybkiego zakończenia terapii jeżeli dolegliwość przekroczyła dwa tygodnie. Są natomiast lepsze efekty po jednym zabiegu terapii ale nie oczekujcie cudów jak sami się nie oszczędzacie.

Ja miałem przepuklinie i dwie wypukliny. Jestem fizykoterapeutą. Groziła mi operacja więc dzięki internetu wykorzystałem jeszcze jedną próbę i wyszła bardzo dobrze.
Po pierwszej terapii było troszkę gorzej ale po następnej super. Miałem terapii 8 razy i jestem zadowolony i popieram te zadowolenie wśród pozytywnych komentarzy. Dziękuje za podpowiedź do kogo można się udać.
pozdrawiam Mariusz z Olsztyna
gość
06-12-2009, 18:40:56

takich typów związanych z operacją nie udaną to jest trochę to nie jest tak że po zabiegu się skacze ale trzeba zacząć od początku uczyć się chodzić. Lepiej róbcie jak chcecie żyć. Ja wybrałem terapie niż operacje.

pozdrawiam Ryszard
gość
07-12-2009, 20:58:39

miałem masaże na przepuklinę nie polecam nawet koło kręgosłupa bo bardzie wychodzi jądro krążka międzykręgowego ani żadnych ćwiczeń lub też terapii manualnej na zasadzie skręcenia całym korpusem lub gwałtownych ruchów.
Jestem kierowcą zawodowym i bardzo cierpienia przeszedłem. Naprawdę nie polecam zwłaszcza doradców lekarzy. Chyba że sam on wykonuje dany zabieg.

pozdr Andrzej
gość
08-12-2009, 23:23:16

szukam kaszpira żeby uzdrowił mnie na odległość.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: