Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-12-2009, 13:53:57

to szukaj w usa tam ostatnio był widziany.
gość
11-12-2009, 10:55:35

ja wychodzę z tego baru jak fizykoterapeuta na zlecenie lekarza każe masować a później zabieg 1-2-3-4 i na wózek. nigdy w życiu. Niech sami fizykoterapeuci się poddają a nie szukają innego wyjścia. Nigdy nie będę tylko do jednego lekarza się kierował. A ci orzecznicy w zusie to wogóle bez wiedzy. Od kiedy orzecznik lekarz ogólny może podważać specjalistów neurologa i ortopedy ? to jest bez sensu powini się zająć odpowiednie władze takimi lekarzami. Lekarz ogólny nie powinień badać neurologicznie bo nie miał szkolenia w tym kierunku. Cała Polska to kicha
gość
12-12-2009, 17:26:04

niezły lekarz namawia na drugą operacje haha a później wiadomo piach.

pozdrawiam Lecho
gość
15-12-2009, 17:04:56

Ja tam wole manualną bezinwazyjną metodę 3-4 zbiegi ale wstawia na nogi. Miałem przepuklinę między kręgową i też konkurencja pisała głupoty ze tylko operacja a tu nie prawda. Wiadomo jak operują to nic się nie da zrobić jak następna operacja tak samo ma moja ciocia. Co do lekarzy to nie mam żadnych zastrzeżeń są tacy co mi źle diagnozę dali ale tam jest następny proszę wiadomo masówka.
gość
18-12-2009, 19:12:15

Ale lepsza jest terapia niż ta lekarka hihi Namawia na operacje którą już raz popsuli ale jazda nie ma co.

pozdrawiam tych co nie poddają się operacji tylko szukają pomocy gdzieś indziej.

Grzegorz
gość
18-12-2009, 19:15:42

super posty bardzo wzbogacone o tematy przepukliny międzykręgowej i naczyniaków. Wiadomo naczyniak jest nowotworem nie złośliwym i złośliwym więc trzeba bardzo dobrze zbadać jaki jest.

pozdrawiam Tadek z Wałbrzycha
gość
21-12-2009, 22:29:21

Witam wszystkich
szukam jakieś metody na naczyniaka przy kręgosłupie. Jestem z Białegostoku.

Pozdrawiam Przemko
gość
10-01-2010, 12:24:46

szukam w Szczecinie dobrego specjalisty terapii manualnej i żeby nie był masażystą jednocześnie.

pozdrawiam Marek
gość
24-01-2010, 17:55:35

Szukacie a znajdziecie. Byłem u jednego lekarza później drugiego no i ta sama wiadomość operacja to dzięki internetowi trafiłem do Wrocławia i jestem zadowolony.
Więc nie ma co się poddawać trzeba szukać.
Ja miałem przepuklinę i naczyniak prawdę mówiąc po upadku ze schodów. No ale po 4 zabiegach wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam Norbert
gość
25-01-2010, 20:00:55

czy ktoś wie coś o naczyniakach przy kręgosłupie jak te pierunstwo leczyć ?
dziękuje i pozdrawiam z góry
Ignacy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: