Gość 2009-11-29 13:36:35 witam ten caly bio laser we Wroclawiu to wielka sciema wiekszej jeszcze nie widzialem gosc sie nie zna na anatomi i ma wogolnie problemy z komunikacja a caly ten gabinet wyglada jak za gierka , Ludzie nie dajcie sie naciagnac bo to wielka sciema lepiej posluchac dobrego lekarza neurochirurga ktory ma wiedze podparta studiami a nie jakiegos znachora ktory o leczeniu nie ma pojecia.a te wszystkie wpisy to pewnie sam sobie koles napisal .pozdrawiam
Witam wszystkich Forumowiczów !
Chciałem bardzo podziękować za opinie dotyczące stosowanych przeze mnie Terapii, 99,9% Osób zadowolonych daje powód do radości. Dostałem również od któregoś z zainteresowanych pacjentów informację, że na tym forum pojawiła się opinia, iż nie znam ponoć anatomii człowieka. Wiem, a bynajmniej domyślam się w stu procentach kto mógł to napisać. Moje słowa poniżej są więc skierowane do tej osoby i bardzo bym prosił o nie odbieranie tego przez innych forumowiczów osobiście. (to był anonim, więc użycie przeze mnie nawet inicjałów byłoby niestosowne) Tą osobę, która postanowiła mnie obsmarować nieświadomie skrytykowałem, ponieważ nie wiedziałem, że to właśnie ona była główną przyczyną dolegliwości swojego partnera. Czarno na białym udowodniłem zainteresowanemu, że dolegliwość z jaką do mnie przyjechał została skorygowana. Dolegliwości jakie dalej dokuczają temu Panu są wynikiem fizykoterapii przeprowadzanej właśnie przez tą osobę towarzyszącą. (osobiście do tej pani) – Po to proszę panią fizykoterapeuta powinien przejść wszelkie szkolenia, aby wiedzieć, że NIGDY NIE WOLNO MASOWAĆ PRZEPUKLINY MIĘDZYKRĘGOWEJ, NAWET JEŚLI PACJENT CIERPI. Prawdopodobnie to właśnie w wyniku pani masażu dodatkowo jest podwinięty dysk (choć może to być też i upadek wiedząc czym zajmuje się przyszła pani druga połowa). Powinna pani zmienić zawód, ponieważ robi pani tym krzywdę pacjentom.
Każdego pacjenta traktuje bardzo indywidualnie, nawet gdybym miał mu poświęcić dwie godziny. Robię wszystkim tak delikatnie ustawienia, jak bym miał przed sobą własne dziecko. Zależy mi na tym, aby w jak najkrótszym czasie dolegliwości zostały skorygowane i zawsze usuwam najpierw przyczynę, a dopiero później skutki. Często bowiem jest tak (ok. 70 %), że sama korekta przyczyny następnego dnia daje olbrzymią ulgę i nie ma powodu do usuwania skutków. Nie naciągam nikogo z góry na ileś zabiegów, bo to może być bezsensowne.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco i dziękuję za pozytywne opinie.