Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-12-2009, 13:38:36

Witajcie na tym forum ktoś napisał o Bio-Laserze we Wrocławiu. Ja tam byłem z ciekawości. Okazało się że jakaś konkurencja pisała bo gościu posiada bogatą wiedzę i długą praktykę. Wiece proszę nie oszukiwać dla swych korzyści. Ja mam dyskopatie od dwóch lat żadnej pomocy nie miałem od strony medycznej chodzę do doktorka przy ul. Wejherowska i on mi postawiał na nogi swoją terapią manualną. Ale po zabiegu tym w gabinecie jest lepiej. Wiadomo trzeba trochę zabiegów żeby przywrócić zdrowie.
Ja natomiast polecam każdego kręgarza lub terapeutę, lekarza żeby nastawił kręgi lub zapobiegł dalszym uszkodzeniu.

pozdrawiam Marek
gość
01-12-2009, 13:40:17

potrzebuje pomocy lub doradzenia mam dwa naczyniaki przy kręgosłupie

pozdrawiam

Jarek
gość
02-12-2009, 13:19:42

miałem przepuklinę i udrzyłem się w te miesce nie chcąco co robić bo boli.

pozdrawiam i dziękuje za odpisanie Grygol
gość
02-12-2009, 16:50:54

Gość 2009-11-29 13:36:35 witam ten caly bio laser we Wroclawiu to wielka sciema wiekszej jeszcze nie widzialem gosc sie nie zna na anatomi i ma wogolnie problemy z komunikacja a caly ten gabinet wyglada jak za gierka , Ludzie nie dajcie sie naciagnac bo to wielka sciema lepiej posluchac dobrego lekarza neurochirurga ktory ma wiedze podparta studiami a nie jakiegos znachora ktory o leczeniu nie ma pojecia.a te wszystkie wpisy to pewnie sam sobie koles napisal .pozdrawiam

Witam wszystkich Forumowiczów !
Chciałem bardzo podziękować za opinie dotyczące stosowanych przeze mnie Terapii, 99,9% Osób zadowolonych daje powód do radości. Dostałem również od któregoś z zainteresowanych pacjentów informację, że na tym forum pojawiła się opinia, iż nie znam ponoć anatomii człowieka. Wiem, a bynajmniej domyślam się w stu procentach kto mógł to napisać. Moje słowa poniżej są więc skierowane do tej osoby i bardzo bym prosił o nie odbieranie tego przez innych forumowiczów osobiście. (to był anonim, więc użycie przeze mnie nawet inicjałów byłoby niestosowne) Tą osobę, która postanowiła mnie obsmarować nieświadomie skrytykowałem, ponieważ nie wiedziałem, że to właśnie ona była główną przyczyną dolegliwości swojego partnera. Czarno na białym udowodniłem zainteresowanemu, że dolegliwość z jaką do mnie przyjechał została skorygowana. Dolegliwości jakie dalej dokuczają temu Panu są wynikiem fizykoterapii przeprowadzanej właśnie przez tą osobę towarzyszącą. (osobiście do tej pani) – Po to proszę panią fizykoterapeuta powinien przejść wszelkie szkolenia, aby wiedzieć, że NIGDY NIE WOLNO MASOWAĆ PRZEPUKLINY MIĘDZYKRĘGOWEJ, NAWET JEŚLI PACJENT CIERPI. Prawdopodobnie to właśnie w wyniku pani masażu dodatkowo jest podwinięty dysk (choć może to być też i upadek wiedząc czym zajmuje się przyszła pani druga połowa). Powinna pani zmienić zawód, ponieważ robi pani tym krzywdę pacjentom.

Każdego pacjenta traktuje bardzo indywidualnie, nawet gdybym miał mu poświęcić dwie godziny. Robię wszystkim tak delikatnie ustawienia, jak bym miał przed sobą własne dziecko. Zależy mi na tym, aby w jak najkrótszym czasie dolegliwości zostały skorygowane i zawsze usuwam najpierw przyczynę, a dopiero później skutki. Często bowiem jest tak (ok. 70 %), że sama korekta przyczyny następnego dnia daje olbrzymią ulgę i nie ma powodu do usuwania skutków. Nie naciągam nikogo z góry na ileś zabiegów, bo to może być bezsensowne.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco i dziękuję za pozytywne opinie.
gość
02-12-2009, 16:59:16

Grygol zrób zdjęcie
gość
02-12-2009, 18:20:42

zobadcie jak po operacj można żyć

http://abczdrowie.pl/pytania/czy-przepuklina-w-odcinku-l5s1-wplywa-na-wzwod
gość
02-12-2009, 22:02:33

no czytałem i jestem bardzo zaszokowany co za lekarze jeszcze opisali żeby szukał pomocy gdzieś indzej nawet u masażysty. Wiemy że nie wolno masować bo prawdziwy masażysta nie zgodzi się na masowanie uszkodzonych dysków chyba że o kase chodzi.

pozdrawiam i ludzie uważajcie bo nikt wam drugiego życia nie da i zdrowia

Dominik
gość
03-12-2009, 12:36:40

lekarz każe jeszcze jedną operacje i następną a póżniej inwa*** no trudno. Jakaś nie poważna lekarka ale tak właśnie z lekarzami jest

gość
03-12-2009, 18:54:49

Lekarz dobrze radzi żeby póżniej po tych operacja się p*** haha dobre co za Lekarz.

Proszę zobadcie stronkę

gość
04-12-2009, 01:23:44

czytałem ten artykuł jak lekarz proponuje sex hihi zeby po operacji spróbował a to z dyskami to nie ważne. dobra lekarka nie zła jest.
polecam i to nie sam stronkę dla tych którzy słuchają lekarza a nie ratunku z innej strony.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: